- Konu Sahibi musmutlu25
-
herkese merhaba..gebeliğin başlangıcında yapılan rutin testleri (tam kansayımı,anti hcv ,kalitatif..)nerde yaptırmak gerekli..özel hastanem bin liraya yakın bir masraf cıkardı biraz cok geldi butceme..devlette yaptıran var mı aranızda..şimdiden cevaplarınız için teşekkurler canlar.
herkese merhaba..gebeliğin başlangıcında yapılan rutin testleri (tam kansayımı,anti hcv ,kalitatif..)nerde yaptırmak gerekli..özel hastanem bin liraya yakın bir masraf cıkardı biraz cok geldi butceme..devlette yaptıran var mı aranızda..şimdiden cevaplarınız için teşekkurler canlar.
Betahcg için aile hekimliğine gitmiştim.doktorumuz gerekli testleri istemiş zaten 2tüp kan aldılar.sonucu özel bi hastanede doktora göstereceğimi söyledim,başka test isterse burdan yaptırabiliyormuyum diye sorduğumda da ben gerekli test sonuçlarını size verdim,eğer özelden başka test isterlerse art niyet arayın dedi ve 1ay sonrasına kontrol yazmıştı.özellerde tek tek ölçüyorlar.mesela kan alıyorlar sadece hcg testi için kullanıyorlar,kan alıyorlar vitamin için vs vs ayrı ayrı ücret de alıyorlar tabi.bence aile hekimliğinize bi görünün olmazsa devlet hastanesinde yaptırıp özel doktorunuza kontrole gidersiniz.hayırlı olsun
Ben devlette yaptirdim ucretsiz hasteneniz biraz abartmis bence
aynen canım bugüne devlet hastanesine randevu almıştım bir de devlete gidelim bakalım
hayırlısı olsun inşallah.darısı benim gibi isteyenlerin başına
inşallah canım benim tüm dualarım sen ve anne olmak isteyen tüm kardeslerim için inşallah en kısa zamanda senden de duyarız bu mutlu haberi..
inşallah bitanem çok geçmiş olsunn ama bak yılardır bebeği olmayan kardeslerimiz var yine senin olmuş bak anneliğe hazırsın hem..inşallah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla bi bebiş verir canım benim..inşallah sağlıkla hayırla,haziranda düşük yaptım maalesfşimdi ufak tefek sağlık problemiyle uğraşıyorum bakalım mevlam ne eyler:26:
bende 13. haftadayım bu cumartesi ikili tarama testi yaptıracağım. Fakat gerek görürse üçlü tarama testi de isteniliyormuş acaba nasıl oluyor bende özel hastaneye gidiyorum da şimdi 3 lü testi isterlerse yaptırayım mı neye göre ayarlıyorlar bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Teşekkürler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?