- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 34
- Konu Sahibi Dumanikara
-
2017mart annesiyim .ilk 3ayım yaza denk gelmişti.bolca yüzdüm.hiçbirsey olmadı.
Rica ederim banada doktorum izin vermişti.Yok mudur tüm
Yaa ne güzel . Tesekkur ederim cevabiniz icin
aslında tüp bebek olduğu için telaşlıyım riskli bir gebelik değil dedi doktor, haırlısı bakalım bu hafta bir suya atayım diyorum kendimi :)Bende son aylar bol bol yuzmustum . Düşük tehliken yoksa yuzebilirsin doğumu da kolaylaştırır.
kız bu havada nerede yüzüyorusnaslında tüp bebek olduğu için telaşlıyım riskli bir gebelik değil dedi doktor, haırlısı bakalım bu hafta bir suya atayım diyorum kendimi :)
kız bu havada nerede yüzüyorusn
bak nasıl canım çektı şimdi
gebelık sıkıntılı degılse çokta rahat yüzersın aksıne dogum için çok faydalı
geçen yaz kendime çok güzel bir iyilik yapmıştım. Yazın bir haftalık antalya yaz tatiline gitmektense aynı parayla eşimle bana bizim şehirdeki bir otelin havuz spa spor salonuna yazıldık bir yıllığına.
yazın tatile çıkmadım ama adananın 40 derecelik sıcağında öğlen arası gidip yüzüp işe geri dönüyordum . işyerime 5 dk mesafede. kendime çok güzel bir iyilik yapmışım dedim
yüzmek istersen öneririm otellerin suyu da sıcak 80 tl felan günlük kullanım sanırım
Arkadaslar ilk 3 ay da doktorum yüzebilirsin dedi ama etrafimdaki teyzeler ve annem iyi olmaz diyor. Buyuk sözü dinlemek en iyisidir derim her zaman.
Ama yüzmekte cok istiyorum. Ilk 3 ay da yuxen var mi?
ben o kadar bebek odaklı yaşayamıyorum ya. gün sonunda bir bakmışım ki acayip yormuşum kendimi. sizin ki de tüp bebekBen yürümeye korkuyorum bisey olcak diye yüzme nerdeeee
yaa valla iyi cesaretlendirdiniz, soğuk sularda gezmek dağ bayır tırmanmak iyi cesaretmiş , ben de başlayım en iyisi havuzaYa eskilere bakma yüzmek doğumu kolaylaştırıyor. Ben gayet yaz tarili bol bol yüzdüm ilk üç ay. Ne olabilir ki?
Normal bir yaşantın olmalı ağır kaldırma yeter.
Ben hiç kasmadım hiç de sorun yaşamadım.
Bildiğin saklı kent şelalesinde gezdim ben 8 haftalıkken. Buz gibi suda yürüdüm yani.
Havuzdan denizden çıkmadım,bol bol yürüyüp yoruldum.
tüp değil ama 3 düşük yaptimben o kadar bebek odaklı yaşayamıyorum ya. gün sonunda bir bakmışım ki acayip yormuşum kendimi. sizin ki de tüp bebek
yaa valla iyi cesaretlendirdiniz, soğuk sularda gezmek dağ bayır tırmanmak iyi cesaretmiş , ben de başlayım en iyisi havuza
güzel konuşuyorsun :) haklısınTehliken yoksa emin ol birşey olmaz. Birşey olacak olursa da yüzmeye gezmeye bağlamamalısın zaten. Bebeğin tutunacaksa her türlü tutunur. Düşük yaşayacaksanAllah korusun!
Yatarken bile düşürürsün. Yani bu bebeğin sağlık durumu ile alakalı birşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?