Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte yüzen var mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dumanikara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2013
1.942
1.520
133
34
Arkadaslar ilk 3 ay da doktorum yüzebilirsin dedi ama etrafimdaki teyzeler ve annem iyi olmaz diyor. Buyuk sözü dinlemek en iyisidir derim her zaman.

Ama yüzmekte cok istiyorum. Ilk 3 ay da yuxen var mi?

Bende son aylar bol bol yuzmustum . Düşük tehliken yoksa yuzebilirsin doğumu da kolaylaştırır.

aslında tüp bebek olduğu için telaşlıyım riskli bir gebelik değil dedi doktor, haırlısı bakalım bu hafta bir suya atayım diyorum kendimi :)
kız bu havada nerede yüzüyorusn

bak nasıl canım çektı şimdi

gebelık sıkıntılı degılse çokta rahat yüzersın aksıne dogum için çok faydalı

kız bu havada nerede yüzüyorusn

bak nasıl canım çektı şimdi

gebelık sıkıntılı degılse çokta rahat yüzersın aksıne dogum için çok faydalı

geçen yaz kendime çok güzel bir iyilik yapmıştım. Yazın bir haftalık antalya yaz tatiline gitmektense aynı parayla eşimle bana bizim şehirdeki bir otelin havuz spa spor salonuna yazıldık bir yıllığına.

yazın tatile çıkmadım ama adananın 40 derecelik sıcağında öğlen arası gidip yüzüp işe geri dönüyordum . işyerime 5 dk mesafede. kendime çok güzel bir iyilik yapmışım dedim

yüzmek istersen öneririm otellerin suyu da sıcak 80 tl felan günlük kullanım sanırım

ohhh ne guzel iyi yapmışsın canım keyfını çıkar

Arkadaslar ilk 3 ay da doktorum yüzebilirsin dedi ama etrafimdaki teyzeler ve annem iyi olmaz diyor. Buyuk sözü dinlemek en iyisidir derim her zaman.

Ama yüzmekte cok istiyorum. Ilk 3 ay da yuxen var mi?

Ya eskilere bakma yüzmek doğumu kolaylaştırıyor. Ben gayet yaz tarili bol bol yüzdüm ilk üç ay. Ne olabilir ki?
Normal bir yaşantın olmalı ağır kaldırma yeter.
Ben hiç kasmadım hiç de sorun yaşamadım.
Bildiğin saklı kent şelalesinde gezdim ben 8 haftalıkken. Buz gibi suda yürüdüm yani.
Havuzdan denizden çıkmadım,bol bol yürüyüp yoruldum.

yaa valla iyi cesaretlendirdiniz, soğuk sularda gezmek dağ bayır tırmanmak iyi cesaretmiş , ben de başlayım en iyisi havuza

yaa valla iyi cesaretlendirdiniz, soğuk sularda gezmek dağ bayır tırmanmak iyi cesaretmiş , ben de başlayım en iyisi havuza

Tehliken yoksa emin ol birşey olmaz. Birşey olacak olursa da yüzmeye gezmeye bağlamamalısın zaten. Bebeğin tutunacaksa her türlü tutunur. Düşük yaşayacaksanAllah korusun!
Yatarken bile düşürürsün. Yani bu bebeğin sağlık durumu ile alakalı birşey :)

güzel konuşuyorsun :) haklısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…