• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte yüz felci

glcn2022

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
3
0
1
30
Merhaba 34 haftalık hamileyim.ve şuanda yüz felci geçiriyorum. Bugün 3. Günüm yüzümün sol tarafı neredeyse iptal. Doktor kortizon başlattı. Çok fazla yan etkisi var ve üstelik bebeğimi düşünüyorum. Moralim çok bozuk:( istemeye istemeye bugün kortizona başladım. Başına gelen varmı kaç günde iyileştiniz veya bebeğe bir zarar verdimi yan etkileri çok görüldü mü sizde ? Lütfen cevaplayın:((((

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun resmen hemen hemen aynı tarihler geçirmişiz bu rahatsızlığı sakın stress yapma yavrunu düşün atlatıcaz kuzum bunuda 😔 nasıl oldunuz varmı bir gelişme

Merhabalar teşekkür ederim ve sizede çok gecmiş olsun. Çok fazla bir değişim yok ama sanki biraz biraz ağzımda düzelme var ama çok az. Kortizon bebeği şişirmiş çok kilo aldırmış moralim bozuldu şekerden korktu doktor bende ilacı kestim kendi haline bıraktım . Sizde durum nedir şuanda .?

5,5 ay önce 37 haftalık gebeliğimde yüz felci geçirdim. Fark eder etmez KBB ye gittim, kortizon önermiyorum dedi. Bir hafta sonra doğum yaptım, felcimde baya ilerlemişti, tekrar önce KBB ye gittim devlette artık geç kaldın Bi şey yapamyz dedi gönderdi fizik tedavi ye göz doktoruna git dedi, nöroloji ye gittim geçer dedi..aynı gün özelde KBB ye gittim olurmu öyle geç değil kortizon başlayalım dedi, geçici büyük ihtimalle 15 gün içinde tekrar yüzünüzü hareket ettireblrsnz dedi, gerçekten yavaş her gün bir parça kıpırdamaya başladı yüzüm iyileşiyorum diye sevindim. Hem bebekten hem de zamanla geçiyo dedikleri için aynı doktora tekrar gidemedim. Şimdi evet yüzde 80 Bi iyileşme var ama yüzümde hafif Bi ağrı var kaşımda gözüm de burun kenarım ve çenem de. Ve iki gündür felçli tarafımda göz altı kapağımda hafif şişlik kızarıklık ve ağrı var, yarın tekrar göz doktoruna gidicem. Var mı başına böyle bir durum gelen. Artık kendimi çaresiz hissetmeye başladım hiç geçmeyecek gb 😞

Merhaba 34 haftalık hamileyim.ve şuanda yüz felci geçiriyorum. Bugün 3. Günüm yüzümün sol tarafı neredeyse iptal. Doktor kortizon başlattı. Çok fazla yan etkisi var ve üstelik bebeğimi düşünüyorum. Moralim çok bozuk:KK43: istemeye istemeye bugün kortizona başladım. Başına gelen varmı kaç günde iyileştiniz veya bebeğe bir zarar verdimi yan etkileri çok görüldü mü sizde ? Lütfen cevaplayın:KK43:(((
Nasıl oldunuz

Merhaba bende 31 haftalık hamileyim. Bugün yüz felci geçireli 22 gün oldu 11 gündür de fizik tedaviye gidiyorum. Gözüm yavaş yavaş kapanıyor artık ama gülme yok kaşta hareket hala yok. Kortizon hapı kullandım 15 gün kadar stresten olabildiğini söylediker nedeni belli değil ilaçsız emar çektirdim temiz çıkyı. Siz ne kadar sürede iyileştiniz

Back