hamilelikte yumurtaliginda gunlerce siddetli sanci yasayan var mi??

kübracım güzel fıstığım tabiki yollamak istediğin bişey olursa yaz ben yollamaya çalışırım.tatlım benim aklım hep sende saatlerimiz pek uyşmadığı için arayamıyorum .çünkü akşam benim hoırozlar uyur uyumaz bende baylıyorum çünkü melih efendide geceleri uyumuyo o aradaki 2-3 saati değerlendirmeye çalışıyorum.haberlerinide annemden alıyorum.sancın devam ediyomuş.şimdi ne durumdasın.inşallah tez zamanda şifa bulursun.abimlede konuşamadık.onada slmlar.işe bak..teefon dururken burdan yazışıyorum.facede girip girmediğini bilmediğim için burdan yazdım teldede akşam aramaya çalışırım ama işin komiği bazen arıyo sizi bazende iskiye bağlıyo ne alakaysa..neyse öpüyorum seni güzellik gör.byee..

Allah razi olsun canim benim.. Seninde ne durumda oldugunu az cok tahmin edebiliyorum Allah yardimcin olsun. Arayamadim diye dusunme lutfen. Faceye arada bakiyorum bisey oldugunda mesaj atmak istediginde atabilirsin. Cok sukur ben daha iyiyim. Gunlerce suren uykusuzluk sanci gozyasi derken rahatladim cok sukur. Ama kac ilac kullandim bilmiyorum Umarim bebegime zarar vermez bu ilaclar... Artik bugun 3. trimester basliyor halasi Dua et yegeninede banada... Allah yardimcimiz olsun... Ya karnimda catlaklarda olmaya basladi ya Neyse en kisa zamanda aramaya calisirim insallah konusuruz... Cok optum senide kuzucuklarida... byee :)

hamileliğimin ilk bir ayı her sabah saat 7 de çığlık çığlığa ağlıyordum aynen anlattığın ağrıdan dı 1 ay çektim dr ilaç vs veremem sadece ağrı gelince ayağının altına yastık koy ve uzan dedi yaptım baya rahatlattı bu yöntem ama çok korkuyordum bir şey olur diye resmen düşmeye çalışıyordu sanki

Allah korusun bebislerimizi ya... Benim problemim bagirsaklarla alakaliymis galiba baya bi ilactan sonra rahatladim cok sukur ama cok korkmustum bende.. Umarim sizin problemlerinizde tamamen gecmistir...

Arkadaslar acil yardim edin 34 haftalik gebeyim ve sancim oldugundan dolayi sanci ignesi yapildi sizdede boyle bisey yapildimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…