Merhaba... Ben 24 haftalik hamileyim. Bir gece karnimda siddetli bi sanciyla uyandim.gaz sancisi oldugunu dusundum sicak bal serbeti kuru kayisi falan yedim ama agri gecmedi.. saatlerce uyuyamadim kivrandim. Sonra uyuyakalmisim ama 1 saat sonra yine cok kotu bi sanciyla uyandim ama bu defa sanci cogunlukla sag yumurtaligimin ustunde yogunlasmisti. hareket ettiremiyodum sag bacagimi. sonra hastaneye gittim. doktor ultrason cekmedi. sadece bebegin kalp atislarini dinledi bebek iyi dedi. karnimi dinledi gaz var dedi. parmaklarimla alttan muayene ediyim dedi bende bu haftada olurmu diye tedirgin oldum istemedim. orda bana iki tane farkli ilac verdiler. ise yaramadi. iki tanede receteye yazdilar onlarida hemen aldim ama onlarda ise yaramadi. lavman yaptim tuvalete cikardi ama sag tarafimdaki sancida hic azalma olmadi. geceleri uykumdan uyandiriyo. sag ayagimin uzerine zor basiyorum. idrarada cikarken cok sanciyor. kivraniyorum resmen. bu gazla alakali midir? Gaz orda sikismis gitmiyodur diye rahatlamaya calisiyorum ama bu 3. gun hala cok kotu. surekli belli bi pozisyonda yatmam gerekiyo. cok korktum baska bisey olabilir mi diye. boyle bisey yasayan yada duyan varsa nolur ne oldugunu yazabilir mi? yardimlarinizi bekliyorum.
benim 3 gün önce gece 4 de oldu Allah ım öldüm varya nasıl bir ağrıdır o
yemin ediyorum ağladım sağ tarafımdaydı kasığımda
belimdeağrıyor bir yandan ertesi gün doktora gittim hiç takmadı bile ultrasona aldı
kalp atışına felan baktı ilaç yazdı dedi bol vitamin kullan yalancı doğum sancısı kasılma bu ilerde daha çok olacakmış
bende 25.haftamdayım
kübracım topikte doktora sorma bölümüde var galiba ama nerden soruluyo tam bilmiyorum.kk dan başka rakadaşlar soruyoduda doktora ordan biliyorum.bide ona sor istersen.bide agrıların artarsa tekrar git ve ultrasona girmek için ısrar et bakalım bide banada haber verinde merak etmiyim..
sizi korkutmak istemem ama gebelikte akut apansisitte olabilir. sağ alt kadranda bu tarz bir ağrı yapabilir. radyolog tarafından bu şekilde bir batın USG yapılması daha doğru olur diye düşünüyorum.geçmiş olsu.
bence bu ağrılar krap da olabilir. çok basit bir yöntem denemenizde fayda var; hergün 1 muz yiyin, 1 bardak da süt için, süt içemiyorsanız yoğurt da yiyebilirsiniz. bakalım işe yarayacak mı?
benimde sabah bacağıma kramp girdi eşim düz tut diyor geçiyor :26:
benimde bugun bebek oynamıyor
muz ve süt kramp için önerdiğim yöntem.ben hamileyken çok işime yarıyordu. hatta keşfettim ki süt yerine yoğurt daha etkili oluyor. kesinlikle herkese tavsiye ederim. ben eczacıyım, doktorlar bu amaçla magnezyum şaseler falan öneriyorlar ama muz ve süt-yoğurt kadar etkili olmuyor. sizin hissettiğiniz de iç organlarda oluşan spazmlar olabilir. spazm çözüldükten sonra da ağrısı devam edebilir. siz bir süre dediğimi uygulayan bakalım etkili oluyor mu.
nsl oldu fıstığım.uyuyamadın galiba.ağrıların devam ediyomu hala.naptınız doktora gittinizmi...
Bundan bir hafta once tam 12 haftayi atlattim şükür dusuk riski azaldi derken sag kasigimda hafif agri hissetmeye basladim internetteki gebelik sitelerinde bu agrilarin normal oldugu yaziyordu onemsemedim o gun 4 saatlik yolculuk yapmistim arabayla ertesi gun sabah bes bucukta neredeyse 1 bardak kanli su gibi bisey bosaldi yatagimda yatarken acile gittik kan ve idrar testi yapuldi ultrasonda bakildi kese normaldi bebek kalbi cok sukur atiyordu. İdrar testinde kum cikmis dr kum dokuyorsun dedi 2 gun hastanede yattim igneler vurdular serumlar bagladilar dr sanki gelen suyu ben uydurmusum abartmisim gibi suyunda duruyo bebeginde dedi hastaneden cikarken israr etmelerimiz sonucu ultrasonda bakti kesenin sag altinda 2 cm capinda kan pihtisi oldugu soylendi yattim evimin oldugu sehre yolculuk yaptim yatarak 5 saat arabamizla yol gittik ara ara durduk dinlendik gwce eve vardik sabah 8 bucukta kipkirmizi bol miktarda kanamayla acile gittik kendi dr uma bebek yasiyordu cok sukur ama hala cok riskli bir gunde burda hastanede yattim igneler ve serumlarla tedavi oldum simdi evde ayaklarimi yuksege koyup yatiyorum ag tarafim aciyor sanirim kanama olan yer yara gibi acitiyo canimi sagima yatamiyorum 4 gun sonra kontrolum var insallah hersey duzelir. Ultrason aletini kasigima dogru tutmSa hic kanama bolgesi gorunmuyordu. İyice kontrol ettirin bol bol dinlenin Allah sifa isteyenlere sifa verir insallah gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?