- 2 Ocak 2012
- 106
- 2
- 96
Merhaba... Ben 24 haftalik hamileyim. Bir gece karnimda siddetli bi sanciyla uyandim.gaz sancisi oldugunu dusundum sicak bal serbeti kuru kayisi falan yedim ama agri gecmedi.. saatlerce uyuyamadim kivrandim. Sonra uyuyakalmisim ama 1 saat sonra yine cok kotu bi sanciyla uyandim ama bu defa sanci cogunlukla sag yumurtaligimin ustunde yogunlasmisti. hareket ettiremiyodum sag bacagimi. sonra hastaneye gittim. doktor ultrason cekmedi. sadece bebegin kalp atislarini dinledi bebek iyi dedi. karnimi dinledi gaz var dedi. parmaklarimla alttan muayene ediyim dedi bende bu haftada olurmu diye tedirgin oldum istemedim. orda bana iki tane farkli ilac verdiler. ise yaramadi. iki tanede receteye yazdilar onlarida hemen aldim ama onlarda ise yaramadi. lavman yaptim tuvalete cikardi ama sag tarafimdaki sancida hic azalma olmadi. geceleri uykumdan uyandiriyo. sag ayagimin uzerine zor basiyorum. idrarada cikarken cok sanciyor. kivraniyorum resmen. bu gazla alakali midir? Gaz orda sikismis gitmiyodur diye rahatlamaya calisiyorum ama bu 3. gun hala cok kotu. surekli belli bi pozisyonda yatmam gerekiyo. cok korktum baska bisey olabilir mi diye. boyle bisey yasayan yada duyan varsa nolur ne oldugunu yazabilir mi? yardimlarinizi bekliyorum.