• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar hamilelikte yıpranmış saçlara çözümmmmmmm :))

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Tutkuuuu

Bir prenss annesi..♡♡♡
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2013
3.574
340
163
34
Arkadaşlar herkeze iyi akşamlar öncelikle :)

ben bi ara hem bakım için hemde uzaması için karışık yağ sinameki kürü ve yumurta ayrıcada şampuana ekstra şeyler katıyodum ama hamile kaldıgımdan berii hepsini bıraktım bebegme bi zarar gelmesin diyee dogal olarakk boyamıyorumda yaklaşık 3-4 parmak dipler gelmiş durumda elseve nin yeşil kutulu olanını kullanıyorum kremi ile birliktee vee kesınlıkle saçıma uymadıı Önerebileceginiz şampuan krem bakım spreylerinden herhangi biri varmıı

Asıl sorumda şu olucakdı :)) saçlarımda birde kepek cıkmaya başladıı dogumdan sonrada boyamayı düşünmüuorumm 5 aylık hamileyim 4 parmak kadar geldii dipler zaten saçım omuzlarımın biraz aşağısında doguma kadar birazdaha uzasa işime gelicekk dogumdan sonrada ay ay uçlardan keserekk boyadan kurtulmayı düşünüyorumm..

kepekden nasıl kurtulabılırım doğal olarakk

sönük olmalarnı nasıl engellerim

Parlamasını nasıl sağlayabilirim.

vs vss :)))

İlgilenenlere Teşekkürr ederimm şimdidenn..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben zeytinyağından çok memnunum kesinlikle tavsiyede ederim

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhaba canlar
Şimdi size süper bi ürün önericem , mucize desem yeridir , ne kerastase ne bonacure boşuna paraları çöpe atmayın . Hemen en yakın gratise gidiyoruz selective marka aminno keratin saç maskesini alıyoruz fiyatı 29.00 TL , gerçekten şaka gibi fiyatı var çok uygun. Arkasında kullanma talimatı yok.kullanımi şöyle banyodan sonra nemini aldığınız saçınıza uygulayın 20 dakka bekleyin soyle guzel bide karistirin diplere dogru da en son , durulayin haftada 2 kere yapsaniz yeterli , cok yipranmissa da sac kuruyken uclarina surun sera strec film ile saril 2 saat bekleyin ve banyo yapin! Kullanimini nerden biliyorum cunku film setlerinde calisiyorum ve bizim kuaforler profosyonel ekiplerden olusuyor onlar boyle kullaniyorlar. Onlara guvenin :) bu urun gercekten sac uclarini inanilmaz duzeltiyor. Bence hatta once catallasmis uclarinizi kestrip saci iyice temizleyin sonrada bu urunu kullanip mucezeye tanik olun .çağ
layan gibi saclarınız olmasi dilegiyle ...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

saç rengin koyuysa kına sürebilirsin çok besleyicidir rengi değişmeden saçlarını yıkarsan yararlı olacaktır.
olmadı badem yağı sürebilirsin badem yağını saçlarına iyice yedirip 1-2 saat sonra yıkayabilirsin. her aktardan temin edebilirsin :3:

Benimde saclarım tel tel oldu ve kurudu hamileyken yağ kullanımı hakkında bende emin olamadım ama kullanılan folicasit ten dolayı sacların hızlı uzadığı söyleniyor ;)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X