• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte vucut isisi nedir???????? Yardimmmmm lutfen!!!!

mervettin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
294
11
68
48
Kizlar ayin 1'inde regl oldum, ayin 10-12-14-16'sinda da esimle gerekli calismalari yaptik. Vucut isim sirasiyla 36,4-36,6-36,8 ve en son da 37 derece cikti ve sonra da hep 37. Biraz once olctum yine 37. Ama ben sabah olcmedim, hep oglenden sonra saatleri falan. Hamilelikte vucut isisi olcumunu tam olarak bilmiyorum. Bu tablo ne demek bir fikri olan var mi? Bilenler aciklarsa cok sevinirim. Ay sonuna kadar beklemek catlatiyor insani cunku :)))

hamileyken vücut ısının yüksek olması çok normal canım kış ayında bile terlersin soğuk soğuk mesela hamilelikte hiç hasta olmassın kolay kolay ama doğumdan sonra çok hasta olursun yani normal korkma benimde hep 37,5 olurdu :))))

Azrambenim ben hamile olup olmadigimi bilmiyorum ki zaten, meraktan catlatan da o :))) bu hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorum iste canim

Azrambenim ben hamile olup olmadigimi bilmiyorum ki zaten, meraktan catlatan da o :))) bu hamilelik belirtisi mi onu merak ediyorum iste canim
güzelim ateşini hep sabah yataktan çıkmadan saat6 ila 8 arasindayok dil altindan veya vajinadan hergün düzenli ölçmelisin gun içinde yapılan ölçümlerin hiçbi degeri yok
ikincisi de yumurta catladiktan sonra ates yüksek seyreder ve adet günün geldiginde düşmeden yüksek seyrediyorsa hamilelikten söz edilebilir

Kizlar ayin 1'inde regl oldum, ayin 10-12-14-16'sinda da esimle gerekli calismalari yaptik. Vucut isim sirasiyla 36,4-36,6-36,8 ve en son da 37 derece cikti ve sonra da hep 37. Biraz once olctum yine 37. Ama ben sabah olcmedim, hep oglenden sonra saatleri falan. Hamilelikte vucut isisi olcumunu tam olarak bilmiyorum. Bu tablo ne demek bir fikri olan var mi? Bilenler aciklarsa cok sevinirim. Ay sonuna kadar beklemek catlatiyor insani cunku :)))

canım hamilelikte vücut ısısı şudur diye bir şey yok.önemli olan yumurtlama sonrası artış olması, ki senin artmış ve adet günü geldiği halde hala yüksek kalması...ateş ölçme yöntemi topiğine gel yardımcı oluruz. biz oranın müdavimiyiz.:52::52::52:

meraba arkadaşlar dün akşam bir ateş bastı beni bende ateşimi ölçeyim dedim vajinadan 37.3 çıktı 2 gun arayla idrar testi yaptım negatif sizce bu ateş normalmi yoksa kan testi yaptırmalıyım adetim 3 aydır çok düzensizdi sat 5 kasım

Back