hamilelikte ve sonrası gögüslerin sarkmaması icin nasıl bir sütyen kulanmak lazım?

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
hamilelikte ve sonrası gögüslerin sarkmaması icin nasıl bir sütyen kulanmak lazım?
simdi hepimiz hamis olmya ugrasyoruz. yani hamile olalım bir an once diye ve cogu anne adayı gii tum ilgi bebege kayıyor dogumdan sonra dogal olarak. aradan yıllar gecince sarkan vucut hatlarına bakıp hayıflanıyoruz. e cocuklar buyudu. ama is isten gectikten sonra ugrasıyoruz. yani onlem almak yerine, en sonunda daha cok ugrasıyoruz.

mesela yuz kremleri. ben dahil bir cok arkadasım su anda yuzume bir sey uygulamıyorum. cunku yuzum henuz genc. kırısıklık olsa bile rahatsız etmiyor. ama rahatsız edince kremlere saldırıyoruz ama is isten gecmis oluyor.

gogusler icin de aynı sey. simdi gogusler ne kadar diri. diyorlar ki n yaparsan yap eskisi gibi olmuyor.
oncelikle sutyen. nasıl bir sutyen kulanıyorsunuz sarkmaması icin?

canım ben göğüs ölçümden büyük veya küçük olanı kullanmıyom bide destekli olanları tercih ediyorum .a.s
her gün sütyenimi gece yatarken çıkarıyorum sabah kalkınca giymeden önce soğuk suya şöle bi tutup sonra sütyenimi giyiyorum. hala diriler ....:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…