Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dr gidebilirsin canım burada kimse ne oldunu bilemez belki düşük belki başka bir şey en azından ilaç vs verirler engellemek adına uzun süren diyorsun bence Dr gitKızlar üç haftalık gebeyim birkaç gündür kahverengi lekem var kanama gördüm sonra kahverengi oldu yine. sizce düşük belirtisi mi kahverengi lekeler uzun sürer mi? başlarda yaşamadım böyle bir leke çok korkuyorum cevap verirseniz sevinirim![]()
Yerlesmede olabilir en iyisi DrKızlar üç haftalık gebeyim birkaç gündür kahverengi lekem var kanama gördüm sonra kahverengi oldu yine. sizce düşük belirtisi mi kahverengi lekeler uzun sürer mi? başlarda yaşamadım böyle bir leke çok korkuyorum cevap verirseniz sevinirim![]()
Doktoru aradım ped dolacak kadar kanama varsa ara iğne vercem dedi takip ediyorum ben deDr gidebilirsin canım burada kimse ne oldunu bilemez belki düşük belki başka bir şey en azından ilaç vs verirler engellemek adına uzun süren diyorsun bence Dr git
Yerleşme başlarda olmuyor mu bir ay olacak neredeyseYerlesmede olabilir en iyisi Dr
3 haftalık diyorsun adetr yakın 4 haftalık veya ,5 haftalık oluyor o süre zarfında yerleşme kanaması olabilir her kadında olmayada bilirYerleşme başlarda olmuyor mu bir ay olacak neredeyse
İğne ve progestan kullanıyorum kırmızı tekrar görürsem doktoru arıcam inşallah bi şey olmazDirekt doktora gıt hatta bence baska bır doktora git..Kese etrafında kanama alanıda olabilir..Benim başından beri kanama alanı vardı ama dısarıdan lekelenme yasamadım..Ona göre bır an once progestana baslatırlar ya da iğne verirler...Hayatımızı bir insanın fikirlerine bağlamayalım arkadaslar...Şükür ki; ülkemizde doktora gidebilmek ve görüş alabilmek yurt dışına göre daha kolay...Ben olsam direkt giderdim..
Üç gündür böyle. kanama yok leke var bir kere gördüm kanama sonra yine kahverengi oldu doktor ped dolacak kadar kırmızı olursa ara dedi aklıma yatmadı o dadoktora gidin. uzun süreli kanama normal değil. yerleşme kanaması dediğiniz en fazla 2-3 gün sürer ve lekelenme tarzında olur.
bence doktora gidin. bir arkadasima da olmustu. doktoru sancın yoksa endişelenme ama en yakın zamanda kontrole gel demisti. gittiğinde rahimde kanama alanı görmedi ama yine de ne olur ne olmaz diye düsük önleyici başlattı. bu ilk aylar zaten hassas. bence temkinli olmak lazımÜç gündür böyle. kanama yok leke var bir kere gördüm kanama sonra yine kahverengi oldu doktor ped dolacak kadar kırmızı olursa ara dedi aklıma yatmadı o da![]()
Progestan ve iğne kullanıyorum inşallah bi şey olmaz azaldı gibi şimdi bakıncabence doktora gidin. bir arkadasima da olmustu. doktoru sancın yoksa endişelenme ama en yakın zamanda kontrole gel demisti. gittiğinde rahimde kanama alanı görmedi ama yine de ne olur ne olmaz diye düsük önleyici başlattı. bu ilk aylar zaten hassas. bence temkinli olmak lazım
inşallah iyi gider her seyProgestan ve iğne kullanıyorum inşallah bi şey olmaz azaldı gibi şimdi bakınca
Stres yapma ya hep ya hiç kuralı diyorlar genelde...Sağlıklıysa yola devam ediyor...Genelde iş yapma ayakta durma ve ayaklarının altına yastık koy ve dinlen...Onun dışında yapılacak bu konuda başka da bişi yok çünkü...İğne ve progestan kullanıyorum kırmızı tekrar görürsem doktoru arıcam inşallah bi şey olmaz![]()