• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte uyurken gerneşme dönme

Avust

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2017
1.204
848
123
27
11 haftalık hamileyim uyurken çok dönüyorum belki yüz defa sağıma soluma dönüyorum.Uykumdada çok gerneşiyorum sürekli oluyo uyurken engelleyemiyorum kendimi bunun bi zararı var mı internetten okudum bazen zararı Yok yazısı okudum bazende zararı var yazısını.Doktor randövümede var daha .

Bir sürü yere yazdım cevap gelmedi olacak gibi değil başlık açtım napim pazartesi doktora gidicem.Merakta ediyorum

ilerleyen haftalarda zaten isteseniz de göbeginizin üzerine yatamayacaksınız.
ben de sekilden sekle girerdim uyurken, duzene giriyor. zaten sürekli uyanıyorum.

O günler gelseydi bi gündüzleri uzanıyorum sağa yatarsam sağa kram giriyo sola dönüyorum galiba gecede onun yüzünden sürekli dönüyorum internette okudum güzel şeyler yazmıyordu

bebek çok korumalı bir yerde merak etmeyin. gece yattıgınız gibi sabah uyanmadıgınız surece sıkıntı olacagını sanmıyorum.

Bir sorun olmaz kızlar annemde kardeşime herzaman yattığı gibi yattiıyordu biraz deli uyur :D içinizi ferah tutun rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eylesin

Annelik iç güdüsü ilk bebeğim ondan bu telaşım ben çok tuhaf hamilelik geçiriyorum başıma gelmedik kalmadı dünde tarihi geçmiş büskivi yedim

Annelik iç güdüsü ilk bebeğim ondan bu telaşım ben çok tuhaf hamilelik geçiriyorum başıma gelmedik kalmadı dünde tarihi geçmiş büskivi yedim

:D :D kız dikkat etsene

ayrıca zaten paket ürünlerden uzak durmaya calıs..

Hamilelikte şeker çıktı bende sürekli acıkıyorum alışveriş merkezine gittik karnım gurulduyo ne yersem yiyim bisküvi aldım orada bi dilimin yarısını yedim aklıma tarihi geldi normalde ben tarihine bakmadım hiç bi şeyi yemem 6-7gün geçmişti yedik gitti valla

Hamilelikte şeker çıktı bende sürekli acıkıyorum alışveriş merkezine gittik karnım gurulduyo ne yersem yiyim bisküvi aldım orada bi dilimin yarısını yedim aklıma tarihi geldi normalde ben tarihine bakmadım hiç bi şeyi yemem 6-7gün geçmişti yedik gitti valla

yanında mutlaka ceviz, kuru kayısı, tarcın bulundur. mesela sekerin dustugunde tarcınlı süt iç . bir kayısı ye ya da.

Gündüzleri dikkat ediyorum iş bile yapmıyorum eşyalarımda elimin altında

Aman dikkat et zehirlenmeyesiniz

Tarçınlı sütü duymuştum perizimi tutuyorum misafirliğe gitmiştim hadi gidelim gezelim dedi çok ısrar etti mecbur çıktık normalde hamile oldum olalı pek gezmelere gitmem evdeyim sürekli

Bunu bende çok merak ediyorum uyurken çok geriniyorum istemeden bide unutyorm hep yüz üstü yatıyorum bi zararı olmuyordur inşallah ya

Bunu bende çok merak ediyorum uyurken çok geriniyorum istemeden bide unutyorm hep yüz üstü yatıyorum bi zararı olmuyordur inşallah ya
Bizim bi tanıdıkta diyo bana çok takma diye oda sürekli yüz üstü yatmış hamilelikte

Back
X