Hamilelikte uykusuzluk

thepinkerpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2025
33
7
1
30
Kizlar merhaba ben uyuyamıyorum sürekli uyanıyorum sabah ezaninda bile sabah uykuya dalıyorum öğlene kadar sadece o zaman deliksiz uyuyorum ve gece fena derecede ateş basıyor ev buz gibi olmasına rağmen resmen çıplak yatıyorum o derece dizinde böyle 1 probleminiz var mı ne yapacağımı şaşırdım 2 aydır uykusuz yorgunum

1 aydır öyleyim:) gece sürekli uyanıyorum sizin dediğiniz gibi artık vucut yorgun düşünce sabahtan öğleye kadar uyuyorum. Ev sıcak üşüyorum dedim sıcaksu torbası aldım yanıma 4 dakıka sonra ay daraldım bunaldım diyorum . Adet olmadıgımız icinde bu ateş basma olayı oluyor. Ben birtek benim diyordum ama formda okuyunca yanlız değiliz merak etmeyin :) sanırım doğurduktan sonraya hazırlık bu uykusuzluk

Ay olabilir bende şuan çok sevindim aynen öyleyim bende sıcak su torbasiyla uyuyacak kadar donarken gece soyunuyor üstümü açıyorum bölük pörçük sağa dön sola dön uyku yok sabaha kadar alevler içindeyim iyi bari sandım bende sıkıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…