Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hamileliğin sonunda geriye dönüp ah şunuda yapsaydım bu da aklıma gelseydi keşke dediğiniz şeyler var mı? Bu zamanlar geçerken hiç bir anı kaçırmak istemiyorum. Tecrübeli annelerimiz bizimle paylaşırsa ya da hayalleri olanlar yazarsa sevinirim :)
Bunu bende düşünüyorum. Aynı kıyafetle hem video hem foto çekmeyi düşünüyorum inşallah yapabilirim:) 5.haftadayım henüz bi göbüş yok ama kalp atışını duyduktan sonra başlamayı düşünüyorum:)
Hamileliğin sonunda geriye dönüp ah şunuda yapsaydım bu da aklıma gelseydi keşke dediğiniz şeyler var mı? Bu zamanlar geçerken hiç bir anı kaçırmak istemiyorum. Tecrübeli annelerimiz bizimle paylaşırsa ya da hayalleri olanlar yazarsa sevinirim :)
Kesinlikle sürekli yatın uyuyun. Dinlediğiniz gibi yiyin için gezin tozun doğumdan sonra bunlar için fırsat bulamayacaksınız Şuan markete gitmek bile lüks
Kesinlikle sürekli yatın uyuyun. Dinlediğiniz gibi yiyin için gezin tozun doğumdan sonra bunlar için fırsat bulamayacaksınız Şuan markete gitmek bile lüks