Ay teşekkür ederim gerçekten o kadar stres yarattı ki bu durum bende şu an beş ayın içindeyiz adam gibi doktor bulamadım kendime biraz benim hatam biraz doktorlarin üslubunu beğenmemek buna neden oldu maddiyat çok iyi olsa özelde iyi bir Dr vardi ona gidecektim iki kez gidebildim sadece tanı her gittiğim doktor da sağolsun aldı ultrasona hele biri zararlı evet deyip on gün geçince ben hasta olmuştum bademciklerim şişmişti sırf onu sormaya gittim ne yapabilirim ilaç kullanabilir miyim diye sormaya gitmiştim zorla aldı ultrasona iyice sinir oldum sonra tabiSıkıntı olmaz merak etmeyin. Ilk 3 ayda ben de cok sık girmiştim. Onun disinda da iki haftada bir girdim, oyle bir riski olsa sokmaz zaten doktorlar.
Ne kadar sık mesela 21 haftalığız 17 kez girmişim hesapladım e nabiza baktım beş gjndur bunu düşünmekten uyuyamıyorum ne aptallık ettim ben diye sorun olmaz diye düşünerekten doktorlar da bir bilgi vermeyince girdim salak gibi şimdi ise sizlere sormakla içimi rahatlatmaya çalışıyorum aksi takdirde kafayı yiyeceğim artıkBende çok sık girmiştim.
Bn sormuştum bi keresinde; ispatlanmış bir zararıni olmadığını, ses titreşimlerini goruntuye ceviren bir alet oldugunu soylemisti. Ama siz gerekmedikce girmeyin tabi ki.Ay teşekkür ederim gerçekten o kadar stres yarattı ki bu durum bende şu an beş ayın içindeyiz adam gibi doktor bulamadım kendime biraz benim hatam biraz doktorlarin üslubunu beğenmemek buna neden oldu maddiyat çok iyi olsa özelde iyi bir Dr vardi ona gidecektim iki kez gidebildim sadece tanı her gittiğim doktor da sağolsun aldı ultrasona hele biri zararlı evet deyip on gün geçince ben hasta olmuştum bademciklerim şişmişti sırf onu sormaya gittim ne yapabilirim ilaç kullanabilir miyim diye sormaya gitmiştim zorla aldı ultrasona iyice sinir oldum sonra tabi
Şöyle düşünün kanamanız olsa hastanede yatsanız sabah öğle akşam bakıyorlar. E 4-5 gün yatsanız zaten 15 eder. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Allahın izniyle bir şey olmaz. Bol bol dua edin. Rabbim yavrunuza sağlıcakla kavuştursun.Ne kadar sık mesela 21 haftalığız 17 kez girmişim hesapladım e nabiza baktım beş gjndur bunu düşünmekten uyuyamıyorum ne aptallık ettim ben diye sorun olmaz diye düşünerekten doktorlar da bir bilgi vermeyince girdim salak gibi şimdi ise sizlere sormakla içimi rahatlatmaya çalışıyorum aksi takdirde kafayı yiyeceğim artık
Ne kadar sık mesela 21 haftalığız 17 kez girmişim hesapladım e nabiza baktım beş gjndur bunu düşünmekten uyuyamıyorum ne aptallık ettim ben diye sorun olmaz diye düşünerekten doktorlar da bir bilgi vermeyince girdim salak gibi şimdi ise sizlere sormakla içimi rahatlatmaya çalışıyorum aksi takdirde kafayı yiyeceğim artıkBende çok sık girmiştim.
Haklısınız tabi bundan sonra daha az gireceğim Allah izin verirse sağ olunŞöyle düşünün kanamanız olsa hastanede yatsanız sabah öğle akşam bakıyorlar. E 4-5 gün yatsanız zaten 15 eder. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Allahın izniyle bir şey olmaz. Bol bol dua edin. Rabbim yavrunuza sağlıcakla kavuştursun.
Teşekkür ederim yine de aşırı girip kendimi strese sokmayayim ben sağ olunUltrasyon radyasyon yaymıyor merak etme. Bende çok aşırı girdim
Amin Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin öncelikle ve İyi doktorlar çıkartsın karşımıza bu konuda ben sırf kararsızlık yüzünden sık girdim ultrasona sağolsun bir Allah'ın kulu da demedi ki sık girme araştırınca iyice panik oldumŞöyle düşünün kanamanız olsa hastanede yatsanız sabah öğle akşam bakıyorlar. E 4-5 gün yatsanız zaten 15 eder. Bundan sonra daha dikkatli olursunuz. Allahın izniyle bir şey olmaz. Bol bol dua edin. Rabbim yavrunuza sağlıcakla kavuştursun.
Teşekkür ederim insan hamilelik hormonlarının da etkisi ile özellikle ilk gebelik ise çok hata yapabiliyor stres yapabiliyor işte şimdi en önemli ultrason kaldı ayrıntılı ona gireceğim sonra uzun süre girmeyi düşünmüyorum Allah'ın izniyle umarım her şey yolunda gider de girdikçe stres oluyorum artık hele bir ara seçtiğim bir doktor ultrasona zararlı deyip aradan az bir zaman geçince -sırf soru sormak için gitmiştim- yine de zorla ultrasona alması beni benden aldı istemiyorum diyorum giriş yaptınız mecbur alacağım diyorUltrason ses dalgasıyla çalışıyor radyasyon felan değil yani bebişe bi etkisi yok elimde alsa 2 günde bi girerim 2 3 haftada bi mutlaka kontrole gidiyorum yinedesadece bebiş ışıktan rahatsız oluyor ultrason girince onuda doktorlar kısa tutuyor rahatını bozmamak için bebişlerimizin asla bişe yok için rahat olsun