Hamilelikte uçak yolculuğu ve alaturka tuvalet

Anladim canim teşekkür ederim bu kadarini bilmek bile yeterli.dis cekimi yaptirmak istiyorum da,doktor adrenalin icermeyen anestezi ile cektirebilirsin demisti.bende acaba bir sakincasi olur mu diye anestezinin korkmustum.o yuzden sordum

Anladim canim teşekkür ederim bu kadarini bilmek bile yeterli.dis cekimi yaptirmak istiyorum da,doktor adrenalin icermeyen anestezi ile cektirebilirsin demisti.bende acaba bir sakincasi olur mu diye anestezinin korkmustum.o yuzden sordum
Rica ederim... Gebelikte kullanılması adrenalinli olanlar sakıncalı diş hekimine defaatle söylemen gerekli bebeği boş yere sıkıntıya atmamış olursun.

Rica ederim... Gebelikte kullanılması adrenalinli olanlar sakıncalı diş hekimine defaatle söylemen gerekli bebeği boş yere sıkıntıya atmamış olursun.
Canim son bir soru daha sorabilir miyim:)) simdi ben doguda yasiyorum.acikcasi burda adrenalinsiz anestezi kullanirlar mi bilmiyorum.her ihtimale karsi eczanede falan satılıyorsa kendim alsam nasil olur?rica etsem bi sorsan bilenlere ilacin ismini de ogrenebilir miyim? Zaten 3 tane anestezi ismi varmis sanirim adrenalinsiz.en zararsizi hangisi olur benim icin danisabilir misin ?❤

Biz hastalara aritmal %2 lik kullanıyoruz ama diş hekimi için yeterli olur mu bilemem. Hekimine sormalısın

Bir aparat var ben festivalşrte gidince kullanıyorum İnternetten almıştım benimki silikon ama karton tarzı olanlarda var umumi çok kalabalık yerlerde çok işime yarıyor hatta hamilelere de tavsiye edilir diye okumuştum en azından uçuşta vs kullanırsınız tavsiye ederim . Ayakta işime aparatı diye gecmekte ben 15/20 lira gibi bir şeye aldım iki sene önce yıkayıp tekrar tekrar kullanıyorum

Kac haftalik hamilesiniz?ayakta yapmak bi sıkıntı yarattı mi simdiye kadar?isime yarayacaksa hemen alirim tabiki cok tesekkur ederim

Evet alaturka oluyor ama girmedim hiç. 1 saat 10 dk uçtum en fazla. Tuvaleti normalde de uçakta kullanmam zaten. Binmeden girerim. Sizin uçuşunuz uzun mu olacak?

Evet alaturka oluyor ama girmedim hiç. 1 saat 10 dk uçtum en fazla. Tuvaleti normalde de uçakta kullanmam zaten. Binmeden girerim. Sizin uçuşunuz uzun mu olacak?
Sabah 9 da kalkicak ucak,toplamda 1 saat 45 dk surecek.sonra oglen 1 gibi kalkicak,oda 1 saat surecek canim.tabi ikinci ucaga binmek icin havaalaninda 2 saat lik bi bekleme suresi falan olucak

Sabah 9 da kalkicak ucak,toplamda 1 saat 45 dk surecek.sonra oglen 1 gibi kalkicak,oda 1 saat surecek canim.tabi ikinci ucaga binmek icin havaalaninda 2 saat lik bi bekleme suresi falan olucak
Bence hiç endişe etme sıkıntısız bir yolculuk olacaktır senin için :) Okyanus üzeri uçanlar var

Kac haftalik hamilesiniz?ayakta yapmak bi sıkıntı yarattı mi simdiye kadar?isime yarayacaksa hemen alirim tabiki cok tesekkur ederim
daha Ben yeni hamileyim ama festivallerde çok işime yaradı doktorunuza danışın ürün den ben memnun kaldım

Peki uçakta yürüyüş yapmis miydiniz? Birde daha once ucakta tuvalete hoc girmedim.hijyenik midir kullanabilir miyim?klozet olmasi tedirgin ediyor acikcasi.neticede binlerce kişi kullaniyor
Doktor her saatte beni defa kalkıp 5-10 dk yürümemi söylemişti öyle yaptım bende.
Amerika uçağı büyük oluyor tuvaletlerde diğerlerine göre biraz daha geniş ve temiz oluyor. Klozet örtüsü falan da oluyor. O kısımda zorlanmadım o yüzden. Kısa uçuşlarda da gitmemeye çalıştım.

daha Ben yeni hamileyim ama festivallerde çok işime yaradı doktorunuza danışın ürün den ben memnun kaldım

tesekkur ederim kizlar❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…