Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte TSH hormonu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lavinya223

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
545
359
23
Kizlar hamile oldugumu pazartesi öğrendim bende tsh de düzensizlik vardı. Euthyrox 50 kullaniyodum. Bi sure bıraktm sonra tekrar devam etmeye basladiim deger 6 kusurdu eylül ayında 5 e inmis tam sinir şimdi Dr. Gidicem t3 t4 normal cikiyor. Tsh sorununa hamilelikte ilaç kullanınca bi zarari olur mu tedirginim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

Kizlar hamile oldugumu pazartesi öğrendim bende tsh de düzensizlik vardı. Euthyrox 50 kullaniyodum. Bi sure bıraktm sonra tekrar devam etmeye basladiim deger 6 kusurdu eylül ayında 5 e inmis tam sinir şimdi Dr. Gidicem t3 t4 normal cikiyor. Tsh sorununa hamilelikte ilaç kullanınca bi zarari olur mu tedirginim lütfen bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi

İçin rahat olsun canım benımde tsh 3 kusurdu euthyroz 25 mg baslattı doktor gebeliğin basından beri kullanıyorum ve doğuma akdar dvam :)

Bende de gebelikle beraber yükselmişti doktor euthyrox başlatmıştı. Kullanmazsan sıkıntı:)

İçin rahat olsun canım benımde tsh 3 kusurdu euthyroz 25 mg baslattı doktor gebeliğin basından beri kullanıyorum ve doğuma akdar dvam :)
Dr. A gittim tekrar canım 50 lik hafif geliyo 6 ksuur e ciktmis dr. 2 gün 100 luk kullan birden dusurelim bidaha 75 lik devam et dedi yarindan itibaren oyle kullancam 15 günde birde tekrar bakilcak kontrol altina aliriz en yakin zamanda dedi doktor :)

Back