Hamilelikte TSH değeri yüksek çıkanlar???

Cakiltasi52

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2017
58
100
23
40
Merhaba arkadaşlar benim tahlillerimde TSH değerim 3.16 çıktı doktorum bir endokrin doktoruna gitmemi istedi değer yuksekmis internetten biraz araştırdım bu durum kontrol altına alınmazsa bebekte zeka geriliğine yol aciyormus ben şuan 8+3 günlük hamileyim korkuyorum geç kalmaktan birşey olmasından aranızda böyle bir durum yaşayan varmı acaba

Benim daha hamilelik olmadi oncesinde cikti. Ama 3.16 icin cok cok endiselenme tabi mutlaka git ihmal etme ♥️

Teşekkür ederim inşallah yarın dahiliye randevum var endokrine yönlendirmesini isticem inşallah geç kalmamisimdir

Ben endoktrine gitmeden kadin dogum doktorum ilaci yazdi aslinda. Birde dahiliyede ilgilenebiliyor konu ile yani belki o sekilde de cozebilirsin. Gecmisler olsun♥️

Çok yüksek değil değerin. Ben 2 aylık hamileyken 5 lerdeydi tsh. İlk kez yüksek olduğunu gördük . İlaçla anında düzeliyor değerler. Bu gebelikte troit ilacına rağmen 3,5 çıkmış ilacın dozunu yükselttik yine indi hemen . Korkacak bişey Yok merak etme. Hepimiz tahlillerde öğreniyoruz yüksekliğini ilaçla düZeliyor

Çok yüksek değil değerin. Ben 2 aylık hamileyken 5 lerdeydi tsh. İlk kez yüksek olduğunu gördük . İlaçla anında düzeliyor değerler. Bu gebelikte troit ilacına rağmen 3,5 çıkmış ilacın dozunu yükselttik yine indi hemen . Korkacak bişey Yok merak etme. Hepimiz tahlillerde öğreniyoruz yüksekliğini ilaçla düZeliyor
Teşekkür ederim içimi rahatlattiniz birazdan doktora gidicem bakalım o ne diyecek inşallah güzel olur

Back
X