- 7 Şubat 2018
- 943
- 368
- 23
- 28
- Konu Sahibi EvluBayan000
-
2aydie adet olmadığım için sağlık ocağında kan idrar tahlili yaptırdım sonuçlarda B12 vitamin eksikliği ve troid yüksek olduğunu söyledi ayrıca çocuğa engel değil dedi. Benim anlamadığım troid yüksek olunca metobolizmam hızlı mi çalışıyor yavasmi ? Ayrıca çocuğa engel olurmu
Bende de yüksek ilaçlarla bir düşüyor bir çıkıyor ve hamile kalamiyorum
Troidin etkisi varmıdır diyosun
tsh 4.55Tiroid derken tsh mı t3 mi t4 mü hangisi?
Bende var doktor düşmeden zor dedi . Ama kalan da kalıyor bilemiyorum.
Gebelik düşünen birinde tsh daha düşük olmalı, gebeyken bebeği etkiliyorT
tsh 4.55
Canım hamile kalabilmek için yada hamileyken 2.30 ün altını istiyoruz dedi dr ilaç başlamıştı banadaT
tsh 4.55
Acaba sağlık ocagindaki doktor neden bana bebek için sorun yok dedi benim tsh 4.55Canım hamile kalabilmek için yada hamileyken 2.30 ün altını istiyoruz dedi dr ilaç başlamıştı banada
Gebelik düşünen birinde tsh daha düşük olmalı, gebeyken bebeği etkiliyor
Ama hamile kalmayı engelleyecek bir değer değil, zaten gebelik düşünmeseniz bişey yapılmaz
Dahiliyeye gidin
Anladım ben de yüksekliği hızlı kilo artışı olarak algilamistim. Bu aralar harbalife ve spora gidiyorum bundan kaynaklanabilir mi acaba daha önce böyle bir durum yasamamistim çünküBen tsh 0 t3 t4 aşırı yüksekken hamike kalmışım 9.haftada düşük yapınca öğrenmiş olduk. Hızlı çalışıyormuş bu yğzden kaybetmişim 3 aydır tedavi olıyorum normale ne zaman dönerse o zaman gebelik düşün demişti dr nornale döndü artık bu ay deneme yapıcam inşallah .. her ay düzenli takip yaptırın ilacını düzenli kullanın olur ama gebeliğe engel değil yani herkesten duyuyorum kalıyo ama tedavi olmadığı zaman düşükle aonuçlanıyor
Anladım ben de yüksekliği hızlı kilo artışı olarak algilamistim. Bu aralar harbalife ve spora gidiyorum bundan kaynaklanabilir mi acaba daha önce böyle bir durum yasamamistim çünkü
T
tsh 4.55
canım tshin mutlaka 2.5 olması beklenir gebelikte te öncesinde de. Seninki yüksek .İlaçla düşürülür hem gebelikte düşünüyorsun madem hazırlık olur . Ama şunu da söyleyim ben yıllardır ilaç kullanırım . Gebeliğimi öğrendiğimde ttshıma baktırdım 11 çıkmıştı . Doktor o değerde bile korkma demişti bebek zaten senden alıyor sana takviye yapacağız demişti. Bide malsefki metobolizma yavaş anlamına geliyor.2aydie adet olmadığım için sağlık ocağında kan idrar tahlili yaptırdım sonuçlarda B12 vitamin eksikliği ve troid yüksek olduğunu söyledi ayrıca çocuğa engel değil dedi. Benim anlamadığım troid yüksek olunca metobolizmam hızlı mi çalışıyor yavasmi ? Ayrıca çocuğa engel olurmu
T
tsh 4.55
Tup bebek uzmanlari hamilelik icin tsh degerinin 2.00 veya 2nin alti olarak veriyorlar. Bana infertilite uzmani da soylemisti hatta baska bir doktora yonlendirmisti o da ilac vermisti...
Hangi bölüme gitmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?