• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte toxoplasma gecirenler neler yasadiniz LUYFEN YARDIM

girayyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
36
7
86
33
Slm kizlar 8. Haftalik hamileyken toxoplasma tahlilleri pozitif cikti doktorlar kurtaj dedi ama ben kabul etmedim kalbi kut kut atarken ona nasil kiyabilirdim ki su an da capa tip fakultesinde takiplerim yapiliyor doktorum herseye hazirlikli olmam gerektigini soyledi 12.haftadayim benim durumumda olanlar varmi.saglikli dogum yapanlar oldumulutfen cvp yazin :(

Selam. Bu konuyu araştırırken mesajını gördüm. Çok üzüldüm. Ne yaptın Nasıl gelişti sonrasında?

Ben de merak ettim nasilsiniz simdi.
Bu konuya çok kafamı taktım ve araştırıyordum. Evde kedim var. Bebeğe geçme ihtimali %10 seviyelerinde diye biliyorum.
Cok zor bir karar tabi ki. Sağ salim kavuşun bebişinizé inşallah. Allah büyüktür.

Ben de merak ettim nasilsiniz simdi.
Bu konuya çok kafai
ı taktım ve araştırıyordum. Evde kedim var. Bebeğe geçme ihtimali %10 seviyelerinde diye biliyorum.
Cok zor bir karar tabi ki. Sağ salim kavuşun bebişinizé inşallah. Allah büyüktür.
Iyiyiz cok sukur amniyosentez yapildi sonuclar temiz cikti bebege bulasmamis su an 32+1gunluk oldu bu da I

Evde hayvan besleyenlerun basina gelmez genelde korkmayin bizim hayvanimiz yok ama olacagu vardi iste

Amiiiinnn cok saolun.eger istiyorsaniz anne olmayi darisi saglicakla basiniza gelsin insallah :)

Back