R Rapunzel56 Üye Kayıtlı Üye 9 Ekim 2022 39 11 30 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Gurbetkusu74 #21 esragirgin .!.: Merhaba YaptırıcamTek doz Nasipse bende 29. 30. Haftada Şifaa olsun sizede Genişletmek için tıkla... Sağolun. Size de insallah. Ben de tek doz yaptirmak istedim ama hemsirem 2 doz gerekli dedi bakalim belki de 2. Yi yaptırmam biraz korktum çünkü
esragirgin .!.: Merhaba YaptırıcamTek doz Nasipse bende 29. 30. Haftada Şifaa olsun sizede Genişletmek için tıkla... Sağolun. Size de insallah. Ben de tek doz yaptirmak istedim ama hemsirem 2 doz gerekli dedi bakalim belki de 2. Yi yaptırmam biraz korktum çünkü
E esragirgin Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mart 2022 1.547 971 32 1 Şubat 2024 Konu Sahibi Gurbetkusu74 #22 Rapunzel56 .!.: Sağolun. Size de insallah. Ben de tek doz yaptirmak istedim ama hemsirem 2 doz gerekli dedi bakalim belki de 2. Yi yaptırmam biraz korktum çünkü Genişletmek için tıkla... Anladım canımm Şifaa olsun banada doktor 2 doz dedi amaa ben tek doz yaptırıcam Nasipse canımm arkadaşlarımda genelde tek doz yaptırmış Şifaa niyetine
Rapunzel56 .!.: Sağolun. Size de insallah. Ben de tek doz yaptirmak istedim ama hemsirem 2 doz gerekli dedi bakalim belki de 2. Yi yaptırmam biraz korktum çünkü Genişletmek için tıkla... Anladım canımm Şifaa olsun banada doktor 2 doz dedi amaa ben tek doz yaptırıcam Nasipse canımm arkadaşlarımda genelde tek doz yaptırmış Şifaa niyetine