Ailem hala karisiyor dun aglarken esim anladi zorla anlattirdi anlattim durumu bana o evi bastirtma katil edecekler beni diyorDoktor uçağa binmenizde bir sakınca görmediyse, hatta psikolojinize iyi geleceğini söylediyse neden olmasın. Evli barklı kadınsınız. Yakında anne olacaksınız. Kendi hayatınıza sahip çıkın. Hamile halinizle daha fazla stres yaşamayın. Ailenizin eşinizle huzurunuzu kaçırmasına daha fazla izin vermeyin.
Esimin Ailesi cok iyi insanlar beni evlatlari gibi goruyor hele kayinpederim bana sen benim basimin tacisin demesi insani rahatlatiyor. Ki ailesi hep gel diyor esimde diyor ailem genis sende biliyorsun o ev neselik tam senlik. Ben gecen yil evlendigimde 1 ay kayinvaldemlerde kaldim hic canim sklmadi hic is gordutturmediler cok seviyolar beni.
Zaten ne cekiyosam ailemden cekiyorum esimin ailesinden cok ilgi gordum ailemde gormedigim kadar bu seferde ailem laf atiyor esinin ailesine verdigin degeri bize vermiyosn diye cikisiyolar bari onlarda psikolojimi hepten bozmasinlarHamilelik hastalık değil ki? Niye tek gidemeyesin herhangi bir sağlık sorunun olmadıktan sonra ve doktorun uygun gördükten sonra?
Aileni bu kadar hanene karıştırtma.
Ve onlara değil bebeğine odaklan.Unutma o da etkilenir senden.
Ailesi ile bi sorunum yok eylul sicagini bilemiyorum nasil olur zaten yurt disida 40 derece Rabbim guc veriyor sknti cektigim yok cok sukur. Tokatli oldugum icin istanbul aktarmali merzifona ucacagim ki kayinpererim ben kosa kosa gelir alirim seni yeterki sen gel güzel kizim. Hep yolumu gözlüyolar :'(eger sız gıtmek ıstıyorsanız esınızde kabul edıyor madem gıdın...annenız babanız karısamaz kı....lakın onlarda sızı dusunduklerınden boyle dıyorlardır...hamılesınız...valla ucakla bıle olsa yolculuk cekılmıyor Turkıye cehennem sıcağı gunler gecırıyo....hamılelık zaten zor ustune bu sıcaklar mafedıyo ınsanı
bırde esının aılesınde rahat edebılecek mısın? malum hamılelık sureklı tuvalet ıhtıyacı vs vs...bunları unutma....bas ederım dıyorsan ve ıstıyorsan gıt
Zaten gittigimde 25 haftalik felan oluyorum donusumde 28 29 haftalarimda oluyorum onda bi sknti yok28. haftaya kadar normal bir hamilelikte uçağa binmenin hiçbir engeli yoktur. 28 ile 34 arasında uçağa binmeden önce doktor raporu gerekir. Uçağa binmesinde sakınca yoktur diye. 34. haftadan sonra hiçbir havayollu şirketi kabul etmez. Yani kısacası sizin gideceğiniz tarihlerde binmeniz de özel bir durum yaşamadığınız her şey normal seyrinde olduğu sürece sakınca yok. Canınız istediği gibi gidin kafanızı dinleyin kendinizi toparlayın kimseyi de takmayın. Ha annenler çok laf söylerlerse giderken eşinizle gideceğinizi dönüş yolculuğunuzda da kayınvalidenizin size eşlik edeceğini söyleyin olsun bitsin.