• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte tecrübeli bayanlar tecrübelerinizi paylaşın lütfen:)

bebemmm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
278
23
48
merhabalar henüz kadınlar kulübüne yeni üyeyim hamileliğe'de yeni adayım.4.5 haftalık hamileyim sevincim kadar korkularımda çok fazla
hem bebeğin sağlık durumunu aşırı merak ediyorum hemde doğumdan korkuyorum belki çok erken ama bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.beni belki yorumlarınız çok rahatlatacak şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

merhabalar henüz kadınlar kulübüne yeni üyeyim hamileliğe'de yeni adayım.4.5 haftalık hamileyim sevincim kadar korkularımda çok fazla hem bebeğin sağlık durumunu aşırı merak ediyorum hemde doğumdan korkuyorum belki çok erken ama bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.beni belki yorumlarınız çok rahatlatacak şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.
canım korkunun ecele faydası yok gideceksin bi avazda inşallah :))) aramızda kalsın bende tırsıyorum :3: bence şimdi cok fazla sey aklına takma folik asidini vitaminini düzenli kullan sakınan göze çöp batarmış. herşeyin hayırlısı de allah hayırlı evlat saglıklı sıhatli nasip etsin cümlemize inşallah

canım korkunun ecele faydası yok gideceksin bi avazda inşallah :))) aramızda kalsın bende tırsıyorum :3: bence şimdi cok fazla sey aklına takma folik asidini vitaminini düzenli kullan sakınan göze çöp batarmış. herşeyin hayırlısı de allah hayırlı evlat saglıklı sıhatli nasip etsin cümlemize inşallah

amin cümlemize inş çok sağol.:128:

merhabalar henüz kadınlar kulübüne yeni üyeyim hamileliğe'de yeni adayım.4.5 haftalık hamileyim sevincim kadar korkularımda çok fazla
hem bebeğin sağlık durumunu aşırı merak ediyorum hemde doğumdan korkuyorum belki çok erken ama bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.beni belki yorumlarınız çok rahatlatacak şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

canım bende ilk çocuğuma hamileyim 7 haftalık ben normalde doğumu duyunca dizlerim uyuşurdu çok korkardım ama şimdi hiç aklıma gelmiyo sende aklına getirmemeye çalış tadını çıkar :49:

canım bende ilk çocuğuma hamileyim 7 haftalık ben normalde doğumu duyunca dizlerim uyuşurdu çok korkardım ama şimdi hiç aklıma gelmiyo sende aklına getirmemeye çalış tadını çıkar :49:

deniyorum ama umarım aklımdan çıkarırım korkularımı allahım senide sorunsuz acısız kurtarsın ve bir an önce bebeğini kucağına almanı nasip etsin.:emir_bebek:

Canım bence korkmak yerine hamileliğin tadını çıkartmalısın senin yerinde olmayı ne kadar çok isterdim biliyo musun

Back