• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte tecrübeli bayan tecrübelerinizi paylaşın lütfen:)

bebemmm1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
278
23
48
merhabalar henüz kadınlar kulübüne yeni üyeyim hamileliğe'de yeni adayım.4.5 haftalık hamileyim sevincim kadar korkularımda çok fazla
hem bebeğin sağlık durumunu aşırı merak ediyorum hemde doğumdan korkuyorum belki çok erken ama bana tecrübelerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim.beni belki yorumlarınız çok rahatlatacak şimdiden çok teşekkür ederim hepinize.

Merhabalar,

öncelikle Allah sağlıkla, sıkıntısız doğum nasip etsin. Endişeli olman, sürekli paranoya yapman normal. Sen bir de doğumdan sonra paranoyayı gör. Bir arkadaşım benim çocuğum yokken " Anne olmak paranoyaklık, psikopatlık" derdi. Çok haklıymış. İnsan sürekli olumsuz senaryolar üretip, aşırı şüpheci davraıyor. Ama dr herşey normal diyorsa didiklememeye çalış derim. Ay ay hamilelik bilgilerine www............................. adresinden ulaşabilirsin.Burda da temel bilgilere bir göz atıp, herşeyin normal olduğunu görebilirsin.

Merhabalar,

öncelikle Allah sağlıkla, sıkıntısız doğum nasip etsin. Endişeli olman, sürekli paranoya yapman normal. Sen bir de doğumdan sonra paranoyayı gör. Bir arkadaşım benim çocuğum yokken " Anne olmak paranoyaklık, psikopatlık" derdi. Çok haklıymış. İnsan sürekli olumsuz senaryolar üretip, aşırı şüpheci davraıyor. Ama dr herşey normal diyorsa didiklememeye çalış derim. Ay ay hamilelik bilgilerine www............................. adresinden ulaşabilirsin.Burda da temel bilgilere bir göz atıp, herşeyin normal olduğunu görebilirsin.

amin inş.o zaman ben şimdi bi piskopat oldum:40:verdiğin adres görünmüyor. yinede söylediğin şey bile beni azda olsa rahatlattı olumsuzluk ve şüpheci düşünmemek konusunda biraz daha gayret etmeliyim sanırım çok sağol.

Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Back