Hamilelikte Tarlusal

Ebruli66

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2024
2
0
28
Adetim bi hafta gecikti ve hap kullanıyordum gebelikten şüphelenmedim ve tarlusal tablet kullandım 3 adet Kan Testi Verdim Ve 6 haftalık Gebeyim Doktorum Kullandığım Hapların Canlı Çocuk Üzerinde Kullandığım İçin Problem Olacağını Ve Pediantoloji Bölümüne Yönlendirdi Bebeğimin Sağlığı Hakkında Korkularım Var Başına Gelen Oldumu

Ben de benzer bir sıkıntıdan muzdaripim tarlusal kullanirken yada oncesinde hamile kaldim belli degil o kısmı kullandiktan 2 hafta sonra hamilelik testim pozitif cikti yaklasik 3 haftalik gebeyim benideperinatolojiye yönlendirdi dr duphaston kullansam sıkıntı olmuyormus ama tarlusal problem mis persembe gidicem perinatolojiye
Siz gittinizmi ne dedi dr

Ben Dün Perinatoloji Uzmanına Gittim Kan Tahlili Ve Ultrasonla Muayene etti Haftaya Kurula Çıkacağım Şuan İçin Bebeğim Sağlıklı Ultasondaki Çalışanda Kendisi Bilmeyerek 3 kutu Taurasol Almış Ve Bebeği Sağlıklı Dünyaya Gelmiş Ben Bana Zararı Olmadığı Sürece Sonuna Kadar Götüreceğim Süreci

Ben Dün Perinatoloji Uzmanına Gittim Kan Tahlili Ve Ultrasonla Muayene etti Haftaya Kurula Çıkacağım Şuan İçin Bebeğim Sağlıklı Ultasondaki Çalışanda Kendisi Bilmeyerek 3 kutu Taurasol Almış Ve Bebeği Sağlıklı Dünyaya Gelmiş Ben Bana Zararı Olmadığı Sürece Sonuna Kadar Götüreceğim Süreci
Bende bugun gittim perinatolojiye bi zarari olsaydi zaten düşük olurdu dedi ilk haftlarda bebege bi zarari olmaz dedi %100 risk yok diyemem ama risk dedigimiz normal gebeliktede herzaman var korkma dedi oyle rahatladim ki

X