Hamilelikte tansiyon

zahide34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
10
0
22
Merhaba arkadaşlar ben zahide sizlere birşey danışmak istiyorum. Ben yumurtlama testi aldım bu ay ve kullandım iki çizgiyi gördüm ve ilişkiye girdik eşimle tam 8 gün oldu. Ve benim bu perşembe günü yani 2 gün önce tansiyonum 10/5 düştü tuzlu ayran içtim fakat hala aynı o günden beri ve yine ölçtüm daha da düştü acaba yerleşme olabilirmi

Eklentiler

• 78DF8C25-E94D-4C2B-ACDE-B7DFDFBCDDD8.jpeg
    55,9 KB · Görüntüleme: 18
  • IMG_0021.jpeg
    50,6 KB · Görüntüleme: 15
tansiyonla gebeliğini öğrenen hiç görmemiştim daha çok erken. gebelik yerleşirken belirti vermez. bi hafta kadar daha bekleyip test yapın

tansiyonla gebeliğini öğrenen hiç görmemiştim daha çok erken. gebelik yerleşirken belirti vermez. bi hafta kadar daha bekleyip test yapın
Benim arkadaşım bayıldığında öğrenmişti. Normalde düşmez kendimi bildim bileli birde yumurtlama gününde ilişki olduğu için yazmak istedim

Benim arkadaşım bayıldığında öğrenmişti. Normalde düşmez kendimi bildim bileli birde yumurtlama gününde ilişki olduğu için yazmak istedim
ya bayılma evet oluyor kan akışı artık bebekle de paylaşıldığı için ama su an gebelik varsa bile yeni yeni tutunuyor. bebek tutunduktan sonra bu belirtiler ortaya çıkmaya başlıyor zaten. o yüzden bence bekleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…