Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım teşekkürler cevap için14. 8 yüksek bir tansiyon. Ama öyle hemen bebeği tehlikeye atacak bir değer değil.. Tabi ki doktorunuzun dediği gibi takibini yapmalısınız.. 13.5 de yüksek değil.. Benim bildiğim kadarıyla 14.9 falan o civarlardan sonra artık tehlikeli olmaya başlıyor..
Tuzu azaltın.. Bazı gıdalarda tuzu tamamen kesebilirsiniz..
Teşekkürler sağ olunÇok da yüksek değil aslında ama gebelikte yüksek tansiyon tehlikeli yine de takip etmenizde fayda var
Merhaba canım ben de aynı şeyi yaşıyorum bugün doktorum kardiyoloji ye yönlendirdi. 14/8 çıktı. Ama evde 11/7, çıkıyor. Evham yapan ve pimpirikli biriyim ondan bence. Bir de kaçıncı haftandasin. Doktorum 14. Haftada gebelik tansiyonu tanısı koyulmaz dedi 24ten sonra çıkar dedi inşallah duzeliriz benim nabzım da çok yüksek 90-100 arasiMerhaba ultrasona gireceğim sırada heyecanlanmıştım tansiyonum 14.8 çıktı doktor takip etmemi söyledi bugün akşam üzeri ölçtüm 13.5 normal mi oluyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı
10.haftadayım benim nabız 81 normal sanırım evde normal çıkmış belki heyecanlandığın için yüksek çıkmıştır kontrol edeceğim 10 gün falanMerhaba canım ben de aynı şeyi yaşıyorum bugün doktorum kardiyoloji ye yönlendirdi. 14/8 çıktı. Ama evde 11/7, çıkıyor. Evham yapan ve pimpirikli biriyim ondan bence. Bir de kaçıncı haftandasin. Doktorum 14. Haftada gebelik tansiyonu tanısı koyulmaz dedi 24ten sonra çıkar dedi inşallah duzeliriz benim nabzım da çok yüksek 90-100 arasi
O aralar benim de nabzım normaldi bu hafta arşa çıktı resmen doktor ultrasona bakarken 122ydi akıllı saatimde kontrol ediyorum hep bilerek baktım o ara. Evde durduk yerde 90-100 çıkıyor anlamadım. İlaçtan korkma gebelikte kullanabilecegin bir ilaç olmadı ona başlarız ama kilon yok bence heyecan yaptin biraz sakinleş dedi doktor. Eve geldim 11/7 çıktı nabız da 80di sakinlestim ya. Aletin yoksa muhakkak al canım. Ailede var mı10.haftadayım benim nabız 81 normal sanırım evde normal çıkmış belki heyecanlandığın için yüksek çıkmıştır kontrol edeceğim 10 gün falan
Benim kilom var belki ondandır diyetisyene başlayacağım yakın zamanda bilmiyorum ki annem babam tansiyon ilacı kullanmıyor annemde kilolu evet gebelikte alfamet falan veriyorlarmış bakalım ya aleti bulunduracam evde sabah akşam ölçeyimO aralar benim de nabzım normaldi bu hafta arşa çıktı resmen doktor ultrasona bakarken 122ydi akıllı saatimde kontrol ediyorum hep bilerek baktım o ara. Evde durduk yerde 90-100 çıkıyor anlamadım. İlaçtan korkma gebelikte kullanabilecegin bir ilaç olmadı ona başlarız ama kilon yok bence heyecan yaptin biraz sakinleş dedi doktor. Eve geldim 11/7 çıktı nabız da 80di sakinlestim ya. Aletin yoksa muhakkak al canım. Ailede var mı
Yediklerimize dikkat etmemiz lazım özellikle tuz şeker den canım..Benim kilom var belki ondandır diyetisyene başlayacağım yakın zamanda bilmiyorum ki annem babam tansiyon ilacı kullanmıyor annemde kilolu evet gebelikte alfamet falan veriyorlarmış bakalım ya aleti bulunduracam evde sabah akşam ölçeyim
Bende 4,5 aylık hamileyim. Hipertansiyonum var. Kadın doğum dahiliye uzmanına yönlendirdi geçen hafta. Tahliller temiz çıktı. Doktor genetik dedi ve alfamede başlandı sabah akşam. Tansiyon gebelikte çok tehlikeli. Geçen yıl ikizlerimi kaybettim tansiyondan 17 lerdeydi. Şimdi 15.9 ve 14.9 larda olduğu için ilaca başlandı.Merhaba ultrasona gireceğim sırada heyecanlanmıştım tansiyonum 14.8 çıktı doktor takip etmemi söyledi bugün akşam üzeri ölçtüm 13.5 normal mi oluyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı
Doğru haklısınYediklerimize dikkat etmemiz lazım özellikle tuz şeker den canım..
Başınız sağ olsunBende 4,5 aylık hamileyim. Hipertansiyonum var. Kadın doğum dahiliye uzmanına yönlendirdi geçen hafta. Tahliller temiz çıktı. Doktor genetik dedi ve alfamede başlandı sabah akşam. Tansiyon gebelikte çok tehlikeli. Geçen yıl ikizlerimi kaybettim tansiyondan 17 lerdeydi. Şimdi 15.9 ve 14.9 larda olduğu için ilaca başlandı.
Allah razı olsun canım. 18+ 1 günlük hamileyim tam 4,5 aylık olduk maşallah. Kendi doktorum ve dahiliye dokturu tuzu azaltmamı istedi. Zaten tuz kullanan birisi değildim bende bazı gıdalardan tamamen tuzu kestim. Zayıflamamı istiyorlar. Boyum 172 kilom 79 ama kilodan çıkmadığı halde tetikliyormuş kilo da. Evde tansiyon aletim var takip ediyorum. Sakın ihmal etme sendeBaşınız sağ olsunevet öyleymiş ben de yeni öğrendim bakalım takip edeceğim ben de Allah korusun önemli şeyler
Kilon normal aslında evet bugün ölçeceğimAllah razı olsun canım. 18+ 1 günlük hamileyim tam 4,5 aylık olduk maşallah. Kendi doktorum ve dahiliye dokturu tuzu azaltmamı istedi. Zaten tuz kullanan birisi değildim bende bazı gıdalardan tamamen tuzu kestim. Zayıflamamı istiyorlar. Boyum 172 kilom 79 ama kilodan çıkmadığı halde tetikliyormuş kilo da. Evde tansiyon aletim var takip ediyorum. Sakın ihmal etme sende
O haftalarda bende de olmustu canim ama sonra geçiyor bende 19 18 ler bilr vardi ilac verdiler kullanmadim istiraat ettim dinlendim talip ettim habire hic yükselmedi ilac kullanmadim bile suan bile normal. O yüzden sen doktora git holter baglat 24 saat incelesinler sonra ilac verirler 1 hafta kullanma her saat ölç tansiyon bak bakalim hala 14 ustu ise ilaci kullanmalisin yuksek tansiyon bebege zarar veriyormuş çünküMerhaba ultrasona gireceğim sırada heyecanlanmıştım tansiyonum 14.8 çıktı doktor takip etmemi söyledi bugün akşam üzeri ölçtüm 13.5 normal mi oluyor siz böyle bir sorun yaşadınız mı
Bugün aç karnına akşamüstü ölçtüm 11.7 çıktıO haftalarda bende de olmustu canim ama sonra geçiyor bende 19 18 ler bilr vardi ilac verdiler kullanmadim istiraat ettim dinlendim talip ettim habire hic yükselmedi ilac kullanmadim bile suan bile normal. O yüzden sen doktora git holter baglat 24 saat incelesinler sonra ilac verirler 1 hafta kullanma her saat ölç tansiyon bak bakalim hala 14 ustu ise ilaci kullanmalisin yuksek tansiyon bebege zarar veriyormuş çünkü
Super ilaca gerek yok ozaman sen mutlaka duzenli ölç ben verdikleri ilaci kulllanmadim kendkm takip ettm sende oyle yap insallah heyecandan olmuştur seninkideBugün aç karnına akşamüstü ölçtüm 11.7 çıktı
İnşallah bakalım dediğin gibi ölçeceğimSuper ilaca gerek yok ozaman sen mutlaka duzenli ölç ben verdikleri ilaci kulllanmadim kendkm takip ettm sende oyle yap insallah heyecandan olmuştur seninkide