• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte suyu gelenler

Kizil123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
60
25
38
34
Merhaba arkadaşlar
10 haftalık hamileyim.
Doktor hiç bir sakıncası yok dediği için eşimle ilişkiye devam ettik.
Bir kaç gün önce ilişki sonrası bir akıntım oldu. Baya su gibi pijamamı ıslatacak kadar çok sanki işiyor muşum gibi.
Üstüne düşmedim bir kere oldu geçti.
Ama sonra nedense içime kurt düştü
Acaba o amniyon sıvısı mıydı?
Daha 10 haftalık hamilelikte zaten ne kadar sıvı birikir ki. Acaba hepsi aktı gitti mi
Doktorum da burda değil
Yarın başka bir doktora gidip muayene olacağım
Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda Merak ediyorum.

Böyle birşey yaşamadım. İnşaAllah sizde yasamazsiniz ağrı sancı vs var mı ben sizin yerinizde olsam acile giderdim.

Ben 8 haftalık hamile iken çok şiddetli bir hapşırma sonrası günlük pedimin yarısı kan olmuştu hemen apar topar acile attık kendimizi korkudan elim ayağım boşalmış bir halde ağlıyordum daha ortada hiç birşey yok yani doktor alttan muayene etti ve çok şükür bebeğim benimleydi şimdi 2 yaşına girecek 4 gün sonra :)

Canım moral olsun diye anlattım bence hiç durma acile git ilişkiye girdiğinizi doktorun bu konuda yasak getirmediğini söyle durumu anlat su geldi de en azından bir şey yoksa da için rahat eder.

Böyle birşey yaşamadım. İnşaAllah sizde yasamazsiniz ağrı sancı vs var mı ben sizin yerinizde olsam acile giderdim.

Ben 8 haftalık hamile iken çok şiddetli bir hapşırma sonrası günlük pedimin yarısı kan olmuştu hemen apar topar acile attık kendimizi korkudan elim ayağım boşalmış bir halde ağlıyordum daha ortada hiç birşey yok yani doktor alttan muayene etti ve çok şükür bebeğim benimleydi şimdi 2 yaşına girecek 4 gün sonra :)

Canım moral olsun diye anlattım bence hiç durma acile git ilişkiye girdiğinizi doktorun bu konuda yasak getirmediğini söyle durumu anlat su geldi de en azından bir şey yoksa da için rahat eder.

Çok teşekkür ederim
O gece dayanamadım acile gittim
Bir problem yoktu çok şükür

O haftalarda bebek üç yemek kaşığı gibi miktarda bir suyun içerisinde yaşıyor.
Muhtemelen idrar olabilir... Hamilrliğimin son haftalarında bende yaşadım idrar veya akıntıdır dedi. Ve çoktu miktarı. Endişelenme

Back