Hamilelikte süt gelmesi

nurcicekk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
442
789
29
29.haftaya giriyorum süt gelmeye başladı baktığımda normalmiş evet ama sağmamız mı gerek acaba kanalların tıkanmaması için ne yapmalıyız bilemedim doğuma kadar tıkanmasını da istemiyorum

29.haftaya giriyorum süt gelmeye başladı baktığımda normalmiş evet ama sağmamız mı gerek acaba kanalların tıkanmaması için ne yapmalıyız bilemedim doğuma kadar tıkanmasını da istemiyorum
Sağmanıza gerek yok bence vucudunuz kendini doğuma hazırlıyo demekki. Ama siz doğru bilgi için doktora sorun ilk gelen süt bebek için önemlidir ya o yüzden gelen süt bebek için önemlidir belkide sağmanız yanlış olur

Hayır, o sütü sağmaya çalışmak ya da göğüs ucunu fazla uyarmak rahim kasılmalarına ve erken doğuma sebep olabiliyor. Bu haftalarda göğüsucu kremi bile kullanmak önerilmiyor. O yüzden doğuma yakın bsşlanıyr

Kendiliğinden de akıyor ya ona baktım ben bebek doğduktan sonra proteini bol olan o ilk süt yine geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…