• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte sürekli büyüyen kist yaşayan var mı yardımcı olur musunuz ?

sukran098

Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2024
208
70
13
26
Henüz 6 haftalık hamile bile değilim sağlıklı ilerlemiyor tam olarak ama doktorlar bekletiyor 5 cm yumurtalık kisti vardı o şu an 8 cm e ulaşmış gün geçtikçe büyüyor ve doktorlar asla müdahale etmiyor daha önce böyle bir şey yaşayan var mı kist gerçekten çok büyük ve ben artık çok korkmaya başladım bu gebelik sonlandı diyelim sonrasında o kist yine kalacak yerinde doktorlar net bir şey söylemiyor şu an önce gebelik üzerinde durup onu sonlandırıp sonlandırmama üzerin de duruyorlar ben kafayı yemek üzereyim yumurtalıklarıma zarar verme ihtimali yok mu bu kistin

Neden böyle düşünüyorsunuz kist bebeğe zarar vermez belki ilerleyen zaman da alınması da gerekebilir

Neden böyle düşünüyorsunuz kist bebeğe zarar vermez belki ilerleyen zaman da alınması da gerekebilir
Gebelik ilerlemiyor maalesef yarın kürtaj oluyorum beta hcg yükselmiyor kese haftası ile uyumlu değil. Hap ile düşük ben de travma gibi olur anestezili kürtaj kararı aldık. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Gebelik ilerlemiyor maalesef yarın kürtaj oluyorum beta hcg yükselmiyor kese haftası ile uyumlu değil. Hap ile düşük ben de travma gibi olur anestezili kürtaj kararı aldık. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Çok üzüldüm inşallah en kısa zamanda sağlıkla evlat sahşbi olursunuz

Back