Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende leslie 1 mile yapmayı düşünüyorum henüz 11+4 günlüğüz kilo almak isyemiyorumMerhaba Bayanlar ben 21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ve çok hızlı kilo alıyorum hamileliklerim de bu nedenle bugun lessi 1 mil yapamaya başladım ve aksam üzeri 2 0 dk dışarda yürümeye çalısıyorum Su an 80 kiloyum ve 170 boyundayım bana katılacak olan var mu
Merhaba bende leslie 1 mile yapmayı düşünüyorum henüz 11+4 günlüğüz kilo almak isyemiyorum
Merhaba Bayanlar ben 21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ve çok hızlı kilo alıyorum hamileliklerim de bu nedenle bugun lessi 1 mil yapamaya başladım ve aksam üzeri 2 0 dk dışarda yürümeye çalısıyorum Su an 80 kiloyum ve 170 boyundayım bana katılacak olan var mu
Ben de leise 3 mile basladim bir zararı olmaz degil mi cunku inanilmaz kilo aldim kontrol altina almam lazimMerhaba Bayanlar ben 21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ve çok hızlı kilo alıyorum hamileliklerim de bu nedenle bugun lessi 1 mil yapamaya başladım ve aksam üzeri 2 0 dk dışarda yürümeye çalısıyorum Su an 80 kiloyum ve 170 boyundayım bana katılacak olan var mu