hamilelikte spor yapan var mı?

sadece yürüyüs..ev islerini falans ayarsan bide onlar tabi.. ama hamilelikte yapilabilecek en iyi spor yürüyüstür. onuda hergün aksatma benim gibi :) cok faydasini görürsün.. bu sayede kilo almiyorum..sadece bebegim kilo aliyor.

ben de düzenli yürüyüş yapmaya çalışıyorum. özellikle normal doğum istiyorsan yürüyüş çok önemli..

kızlar ben spor salonunda,yürüyüş bandında yapıyorum hergün yürüyüşümü..çok hızlı tempoda olmadan.Açık havada da yürüyüoru mvkait buldukça..birde bir alet var eliptik diye gçeiyor sanırım.Yavaş tempoda onuda kullanıyorum hiç göbeime falan bir baskı yapmıyor ço krahat yapıyorum.Bebeğimde düzenli gelişiyor,kilo alıyor.Bende aşırı kilo almadım.Çok faydasını gördüm..3. aydan sonra rahatça yapabilirsiniz yüryüşünüzü..

Ben de varım.
hamilelik öncesi pilates ve yürüyüş yapıyordum.yine öyle devam ediyorum.aslında hamile pilatesine daha dün başladım (yaklaşık 4,5 aylık hamileyim 16. haftada başlamayı öneriyorlar).ve çok iyi geldi bana.haftada 2-3 gün hamile pilatesi diğer günler yürüyüş yapacağım. imkanım varsa açık havada yürüyorum o çok daha iyi geliyor.ama bugün mesela koşu bandında yürüdüm 40 dakika..hızını 4-5 arası yaptım..benim için normal oldu..siz kaça ayarlıyorsunuz?

benim spor salonuna üyelğim var ama hamile olduğumu öğrendğim andan beri gitmiyrum. yaklaşık iki ayı yandı yani durdurup hamielik sonrasına aktarsam diyorum. Sonra spor yapın diyenleri duyunca her akşam gitsem ya da hafta da iki kere yüzsem iyi olur diyorum. Ve fakat sonuç olarak miskin miskin oturuyorum :) benim bir an önce harekete geçmem lazım tabi üç ayımızı yni doldurduk harekete geçmek için de uygun bir vakit. Ama şöyle bir bahanem var ki zaten çalışıyorum masa maşı bir iş ama akşama kadar yoruluyorum akşam pestil vaziyette eve geliyorum. Bakalım bu işin sonu nolcak.

Son düzenleme:
bende her gun mutlaka en az yarım saat-40 dk yuruyorum hamılelıgınızde herhangı bı rısk yoksa tavsıye ederım arkadaslar kendınızı cok dınc hıssedıyorsunuz su ana kadar rahat gectı ınsallah bundan sonrasında rahat olur.

Ben de bu konuda çok kararsız kalmıştım. 14. haftama girdim ve eliptik bisikletim var. Zararı olur mu diye korkup ilk üç ay hiç kullanmadım zaten bulantılardan iş temposundan spor düşünecek halim de yoktu.. Şimdi biraz biraz bulantılarım azalmaya başlayıp ilk trimesterdan da çıkınca düşük tempoda eliptik yapabilirim gibi geliyor. Zaten 60 kilo ile başladım gebeliğime aşırı kilolarla bitirmek istemiyorum zira..

Merhaba Bayanlar ben 21 haftalık hamileyim bir kızım olacak ve çok hızlı kilo alıyorum hamileliklerim de bu nedenle bugun lessi 1 mil yapamaya başladım ve aksam üzeri 2 0 dk dışarda yürümeye çalısıyorum Su an 80 kiloyum ve 170 boyundayım bana katılacak olan var mu

Merhaba bende leslie 1 mile yapmayı düşünüyorum henüz 11+4 günlüğüz kilo almak isyemiyorum

Merhaba bende leslie 1 mile yapmayı düşünüyorum henüz 11+4 günlüğüz kilo almak isyemiyorum

Kışın dışarda fazla yürüme şansımız olmadığından bende leslie başlamayı istiyorum ama henüz 5haftalığız diye acele etmek istemiyorum

Ben de leise 3 mile basladim bir zararı olmaz degil mi cunku inanilmaz kilo aldim kontrol altina almam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…