- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.107
- 29
- Konu Sahibi turuncuportakall
Merhaba kızlar 7+1 hamileyim. benim 4 gün önce karnımın sol tarafında ve sol kasığımda sızlama şeklinde bir ağrı başladı . Bazen hafif bazen orta şiddette ama net sızlama şeklinde sürekli devam eden bir ağrı. Ve net olarak tek bir yerde. Doktora gittiğimde ufak bir kanama alanı olduğunu söyledi ama çok küçük önemsiz dedi. Önlem amaçlı progeston fitil verdi ağrı geçene kadar sabah akşam kullan ağrı geçince teke düş dedi. Ben 3. Fitili aldığımda ağrı tamamen geçti ve 2 gün boyunca hiç ağrımadı. Ama hep günde iki tane kullanmaya devam ettim. Bu süreçte de hep yattım hiç kalkmadım .
Bugün tekrar yatarken sol tarafımda aynı ağrı yeniden belirdi ve 4 5 saattir aralıksız ağrıyor . Doktoruma yazdım olabilir arada haberleşelim yine duruma göre dedi.
Çok daha fazla artınca sızlama kadın doğum acile gittim az önce şehir hastanesine. Ultrasonla baktı karından ve kanama Alanı göremiyorum dedi. Kalp atışını dinletti tekrar ve yolladı .
Ama benim hala sızlama şeklinde ağrım devam ediyor böyle bir ağrı yaşayan oldu mu o kadar korkuyorum ki
Bugün tekrar yatarken sol tarafımda aynı ağrı yeniden belirdi ve 4 5 saattir aralıksız ağrıyor . Doktoruma yazdım olabilir arada haberleşelim yine duruma göre dedi.
Çok daha fazla artınca sızlama kadın doğum acile gittim az önce şehir hastanesine. Ultrasonla baktı karından ve kanama Alanı göremiyorum dedi. Kalp atışını dinletti tekrar ve yolladı .
Ama benim hala sızlama şeklinde ağrım devam ediyor böyle bir ağrı yaşayan oldu mu o kadar korkuyorum ki