canım aynı şey bende de var 9+6 haftalık hamileyim, özellikle şu son iki haftadır çok arttı. Göğüslerimde bile çıkıyor naniknanik özellikle yüzümde tabi,öncesinde de oluyordu ama hiç bu kadar değildi. Arkadaşların dediği gibi,ben her hafta nette hafta hafta hamilelikleri okuyorum, orada yazmıştı, tıpkı ergenlik dönemideki gibi sivilceleriniz olabilir diye, o yüzden hazırlıklıydım. Kadınların büyük çoğunluğunda 12. haftanın bitiminde azalıyormuş ve hatta bitiyormuş, yani 3 ay dolunca. Az bir kısmında doğuma kadar devam edebiliyormuş. 3 ay dolunca bitenlerden olsak bari. Doktoruma söyledim, ürün kullanayayım mı diye hiç bir ürün kullanma dedi, kimyasal maddeler içerdiği için bebeğe zarar verebilirmiş. Sadece gülsuyu dedi, şimdi sadece gülsuyu kullanıyorum, ama bir sürü ürününü aldım gülün, gül makyaj temizleme sütü, gül nemlendirici kremi, gül temizleyici köpüğü ve gül toniği. Şimdi onları kullanıyorum bir haftadan beri, ama içlerinde hiç bir karışım kimyasal madde yok asıl yerinden aldım çünkü. sivilcelerimde henüz bir azalma olmadı aksine artmaya devam ediyor, ama yüzüme dokununca bebek gibi yumuşacık oldu, belki bir süre sonra sivilcelere de etki etmeye başlar. a.s.