• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte sivilcelenme

Karagxoxzlxux

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
241
0
96
39
İstanbul
merhaba hanımlar 9 haftalık hamileyim yüzüm ve boynum olmak üzere sivilce bastı ergenlik dönemine döndüm resmen sizdede bu gibi bir sorun varmı 9 10 haftalık hamileler ve tecrübeli hamişlerimiz lütfen cevap:sm_confused: he bide normalse nezaman geçer acaba????

Evet bu haftalarda pırıl pırıl parlarmış cilt yağdan.Hatta saçlar bile daha parlak olurmuş.Yalnız aynı ergenlikteki gibi sivilceni sıkarsan ya da oynarsan kalıcı oluyor lekeleri.O şekilde hamilelikten kalma sivilce lekeli çok kişi tanıyorum.Dikkat etmek lazım.

canım aynı şey bende de var 9+6 haftalık hamileyim, özellikle şu son iki haftadır çok arttı. Göğüslerimde bile çıkıyor naniknanik özellikle yüzümde tabi,öncesinde de oluyordu ama hiç bu kadar değildi. Arkadaşların dediği gibi,ben her hafta nette hafta hafta hamilelikleri okuyorum, orada yazmıştı, tıpkı ergenlik dönemideki gibi sivilceleriniz olabilir diye, o yüzden hazırlıklıydım. Kadınların büyük çoğunluğunda 12. haftanın bitiminde azalıyormuş ve hatta bitiyormuş, yani 3 ay dolunca. Az bir kısmında doğuma kadar devam edebiliyormuş. 3 ay dolunca bitenlerden olsak bari. Doktoruma söyledim, ürün kullanayayım mı diye hiç bir ürün kullanma dedi, kimyasal maddeler içerdiği için bebeğe zarar verebilirmiş. Sadece gülsuyu dedi, şimdi sadece gülsuyu kullanıyorum, ama bir sürü ürününü aldım gülün, gül makyaj temizleme sütü, gül nemlendirici kremi, gül temizleyici köpüğü ve gül toniği. Şimdi onları kullanıyorum bir haftadan beri, ama içlerinde hiç bir karışım kimyasal madde yok asıl yerinden aldım çünkü. sivilcelerimde henüz bir azalma olmadı aksine artmaya devam ediyor, ama yüzüme dokununca bebek gibi yumuşacık oldu, belki bir süre sonra sivilcelere de etki etmeye başlar. a.s.

kızlar size bişey söyliyimmi...
sivilce kızın belirtisidir yani büyük ihtimalle kızınız olucak..
benim oğlum var ve hamilelikte cildim çok güzeldi hiç öyle sivilce bilmem..
ama bir sürü kişide gördüm kıza hamile kalanlar sivilceleniyo...
aklınızda bulunsun bakalım doğru çıkıcakmı...
kız annenin güzelliğini alır derler eskilerimiz..
kocakarı gibi konuştum dimiii...

benımde cıldım cok kotu oldu arkadaslar sureklı cıkıyor cıban gıbı sıvılceler dudagım falan bıle ucukladı bende kendımı cokk cırkın hıssedıyorum salı gunu doktora gıdecegım doktor bakalım ne tavsıye edecek sormadan almak ıstemedım bırsey

bendede çıkmıştı ilk haftalarda yüzümde özellikle; şimdi de yüzümdekiler geçti ama sırtımdakiler hala var ne yazıkki....bebişler içinkatlanmaya değer kızlar geçicek hepsii:))

Sana sonuna kadar katılıyorum tıbben açıklaması belki vardır bilmiyorum ama erkek bebek bekleyen anneler daha bir güzelleşiyolar belki bana rasgelmiştir CADIARZU

valla güzelim muhtemelen önümüzdeki aydaki kontrolümde cinsiyeti belli olur. ozaman yazarım bakalım gerçekten kızın belirtisimiymiş

kızlar yüzünüzü gül suyuyla temizleyin
hem doğal hem de sivilcelerinizin ve cildinizin normal yağ seviyesine gelmesine yardımcı olur
hepiniz çok güzelsiniz merak etmeyin hamileler çok güzel olur bebişlerin hediyeleri bunlar
alllah tamamına erdirsin
sevgiler

selam kızlar.. hamile arkadaşlar bu sivilcelenme ne zaman başladı yani adet zamanındamı yoksa hamileliğin 8.haftasındamı? yada ovulasyon zamanında sivilcelenme olabilirmi.. çenemde ve yanaklarımda afedersiniz kocaman sivilceler çıktı fındık kadar ya ucu da yok.. anlayamadım:sm_confused:

selam kızlar.. hamile arkadaşlar bu sivilcelenme ne zaman başladı yani adet zamanındamı yoksa hamileliğin 8.haftasındamı? yada ovulasyon zamanında sivilcelenme olabilirmi.. çenemde ve yanaklarımda afedersiniz kocaman sivilceler çıktı fındık kadar ya ucu da yok.. anlayamadım:sm_confused:

CANIM BENIM HAMILELIK ONCESINDE BI COKTI HALA DEVMA EDIYOR HIC DURMADAN AYNI BENIMDE KOCAMAN ICTEN SIS AMA UCU YOK ALLAHIM BI DUZELSE YUZUM
İNŞALLAH CNM DEDIGIN GIBI OLUR GERCI ALLAHIM HAIYLRISI NASIP ETSIN HEPIMIZI SAĞSAĞLIM OLSUNDA BEBISLEIRMIZ AMA BIR TANE DAHA BEN ISTERIMM

Seninde Yeniymiş Canim.. 8hafta+3gün.. Sağlikla Gelsin Hayirlisi Ile Gelsin Inş.. Allah Bizede Nasip Etsin

İNŞALLAH CNM DEDIGIN GIBI OLUR GERCI ALLAHIM HAIYLRISI NASIP ETSIN HEPIMIZI SAĞSAĞLIM OLSUNDA BEBISLEIRMIZ AMA BIR TANE DAHA BEN ISTERIMM[/QUOTE]

allah herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin ..ben kızım olsun çok isterim..

dogru söylüyon zeynep benim oglum var nasıl güzelleştim anlatamam hiç duymadım sivilce hayırlısı olsun bakalım

benim kızım oldu ama cildim çok güzeldi hem parlak hem ışıl ışıldı zaten sivilcem yoktu daha da pürüzsüzleştii kızı olacak çirkinleşirmiş katılmıyorum yaşan biri olarak

eskiler kız annenin güzelliğini alır dermiş.. ama yinede farklı olabiliyo demekki.. oğluma hamileyken benimde ne leke ne sivilce hiçbişi yoktu. şimdi 2.yi istiyoruz. 20si adetim. ve çenemde fındık kadar sivilce çıktı ucu yok.. adet olcam galiba.:( adet yaklaşırken sivilce olupta hamile kalan varmı aranızda

deme böyle nolur ben 6 haftalık hamileyim ve erkek bebek istiyorum benimde boynumda sivilcer çıktı ALLAHIM işallah sağlıklı ve hayırlı erkek bebek nasip eder offf ya nasıl beklicem ben 5 ay senağlama
allah herkesin gönlüne göre versin

bende aynı sivilce sorunu yaşadım çok fazla hemde.ama cinsiyetle alakası yok hormonla ilgiliymiş.benim ozaman kızım olması gerekirdi ama oğluşum olacak hayırlısıyla.

Back
X