Hamilelikte sivilce neden olur

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
516
296
30
Kizlar merhaba normalde sivilce problemi yaşayan biri değilim 16+2 haftalık hamileyim. Sadece yüzümde yanak ve çene bölgemde böyle ucu olmayan aşırı ağrıtan bildiğiniz mor sivilceler çıkmaya başladı. Görüntüsünü de geçtim acıyı da geçtim ağrıyor bildiğiniz. Yüz temizliğine dikkat eden farklı bı ürün kullanmayan günlük ya da iki günde bir yastık kılıfı değiştiren biriyim. Acaba hamilelikten mi böyle. Sadece sivilce var. Oğluma hamileyken hiç böyle bı durum yasamamistim

Normal sivilcelenme ara ara bende yaşadım ama ağrılı veya mor değildi. Doktora gittiğinizde sorun belki hormonlar veya takviye ilaçlara başladıysanız onlarda yapabilir.

Normal sivilcelenme ara ara bende yaşadım ama ağrılı veya mor değildi. Doktora gittiğinizde sorun belki hormonlar veya takviye ilaçlara başladıysanız onlarda yapabilir.
Takviye bı vitamin daha vermedi haftaya gidicem kontrolüme mutlaka sorucam. Son gittiğimde kan değerlerime bakilmisti bı sıkıntı yoktu hormonlarda bende anlam veremedim. Hamilelik öncesinde regli haftamdayim onunla alakalı olabilir mi acaba

Takviye bı vitamin daha vermedi haftaya gidicem kontrolüme mutlaka sorucam. Son gittiğimde kan değerlerime bakilmisti bı sıkıntı yoktu hormonlarda bende anlam veremedim. Hamilelik öncesinde regli haftamdayim onunla alakalı olabilir mi acaba
Regl haftası ile ilgili değil bence, hormonlarımız her gün değiştiği için onunla alakalı diye düşünüyorum

X