amin canım sağolasın içimi rahatlattın bu ağrı beni öldürüyor resmen dediğin gibi artık evimden dışarı çıkmıyacam kesinlikle saçlarım uzun zor kuruyor sanırım biraz ondan oldu diş ağrısı daha zor allah yardımcın olsun inşallah birde oturduğun odada buhar olsun dedi doktor bana kuru havada tetikliyormuş bu buhar makinalarından almak lazım bizim ev doğalgaz sobalı hakikaten kurutuyor havayı. bende 19haftalık hamileyim RABBİM şifanı versin inşallah geçmiş olsun:a015:geçmiş olsun canım.:Saruboceq:aynı dert bende de var.:çok üzgünüm:
21+5 günlük hamileyim ve bu süre içinde çok dikkat ettim sinüzit ağrım başlamasın diye.
ama tamamen önleyemedim tabiki.:1no2:
(göz ağrısı,mide bulantısı,kaşımın üstünde zonklama,tansiyonum düşüyor vs..dayanamıcak gibi oluyorum,ve oturup ağlıyorum.)
bu aralar diş ağrısıyla geçiyor zamanım.doktor antibiyotik ve ağrı kesici verdi kullanıyorum ama azda olsa ağrıyo.:a015:
hamilelikte ağrı çekmek çoookkk zormuşşşş.:çok üzgünüm:
benim sana önerebileceğim ;
hamilelikte zaten sinir stres yapmaman lazım ama özellikle şimdi kafana bişey takmamaya çalış çünkü benim sırf kafama taktığım şeyler yüzünden baş ağrısı yaşadığım oldu.
banyodan çıktığın gibi saçını iyice makinayla kurut,ıslak kalmasın.(inanki bu çok önemli)
dışarı çıkınca şapkanı mutlaka tak.(rüzgar yüzüne geldikçe ağrı başlar farketmişsindir belki)(hatta ben ağrım olduğunda başımı sıcak tutmak için evde bile takmıştım:roflol:)
artık havalar soğudu ve sinüzit yüzünden dışarı çıkmıyorum ağrım olmasın diye.
doktoruna mutlaka danış vereceği ilaç iyi gelir.
ben 1 haftadır dişim için antibiyotik içiyorum.doktora çok sordum bişey olurmu diye,ama onların verdiği ilaçlar hamilelerin kullanıcağı ilaçlar zaten.a.s
tekrar çok geçmiş olsun.
allahım herkeze sağlık versin ve hamileliğini kolay geçirmesine yardımcı olsun:Saruboceq:
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?