Bence özellikle ilk fotoğrafın çıktısını alıp , sigarayı içtiğiniz yerlere asın,mutlaka etkilenirsiniz.Asamazsanız da hergün bakın.Ben bakamam üzülürüm demeyin,sigarayı bırakana kadar yapın.Ya da Allah korusun bebeğinizin sağlığı bozuk doğarsa,size ilerde "anne neden içmeden duramadın ,ben buna değmez miydim" dediğinde vericek cevabınız olsun.Dram değil bu gerçek.Artık bir sigara keyfim var deme lüksünüz kalmadı.Artık tek keyfiniz o olucak yakında.Şunu da unutmamak lazım,ilerde kemoterapiye giderseniz,orda size üzgün bakıcak o olucak.O gençliğinin baharındayken ailesinin sağlığı için acı çekicek.Herkes içiyor,kanser olmuyor,herkes gebeyken içiyor,çocuklar sağlıklı diye bahaneler de bulabilirsiniz..Sarı ışıkta karşıya geçmek gibi...Zor vazgeçmek biliyorum..Ama sadece empati,kaçamadığı bir alanda dumandan zehirleniyor her dk..Lütfen dayanın..Umarım,"anne seninle gurur duyuyorum" cümlesini seçersiniz...
Kadınlar o kadar güçlüyüz ki normal doğum bile yapabiliyoruz,pazardan bütün torbaları biz taşıyabiliyoruz,çalışıp,ev işlerini yapıp,hala kocamıza gülümseyebiliyoruz,alttan alıyoruz,fedakarlık ruhumuzda var bizim...SİZİN YAPAMAYACAĞINIZ HİÇBİRŞEY YOK,HELE Kİ ÇOCUĞUNUZ İÇİN..CANI YANSA,YAKANI ÖLDÜRESİNİZ GELİR,SİZ KENDİ ELİNİZLE ONUN CANINI YAKAMAZSINIZ Kİ,ATARSINIZ O SİGARAYI!