Hamilelikte Selülit Sıkıntısı Çekenler Yardım Edin :(

gamze6149

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2016
11
3
33
Merhaba Hanımlar

16+3 haftalık hamileyim bacak ve kalça bölgemde aşırı selülit oldu benim gibi bu konuda muzdarip arkadaşlar var mı ? Yada tecrübesi olanlar yazar iseniz çok sevinirim .

Bende de aynı dert var.16+ 3 um ben de.Selulitler coştu.Bol su iciyorum,nemlendiriyorum,banyoda soguk su tutuyorum,yuruyorum,kilo da cok almadim ama yok.At kılı fırcaya baslıcam.Bi de hamile pilatesi.Acaba dogum sonrası hormonlar normale donunce azalir mi?

Bende de aynı dert var.16+ 3 um ben de.Selulitler coştu.Bol su iciyorum,nemlendiriyorum,banyoda soguk su tutuyorum,yuruyorum,kilo da cok almadim ama yok.At kılı fırcaya baslıcam.Bi de hamile pilatesi.Acaba dogum sonrası hormonlar normale donunce azalir mi?

merhaba :) sen benden daha azimliymişsin :) umarım doğumdan sonra azalır yoksa çok kötü :KK43: AT KILI FIRÇA ne ?

merhaba :) sen benden daha azimliymişsin :) umarım doğumdan sonra azalır yoksa çok kötü :KK43: AT KILI FIRÇA ne ?
At kılı fırça boyle bisey,Gratislerde falan var.Bi de Krautherhof krem var ben bunara basladım bakalım nolcak
1501573216493-847183428.jpg

Ayyy moral oldu bu.Ben de hormon seviyesi normale donunce toparlar diye dusunmustum.Tesekkurler
Doğumdan sonra bol su içmeye devam ederseniz geçecektir. Şimdi hızlı kılo alımı yüzünden selülit çok normal. Hormonlar duzelince hepsi geçecek :)

X