Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de oldu gibi ama bilmiyorumMerhaba Hanımlar
16+3 haftalık hamileyim bacak ve kalça bölgemde aşırı selülit oldu benim gibi bu konuda muzdarip arkadaşlar var mı ? Yada tecrübesi olanlar yazar iseniz çok sevinirim .
Bende de oldu gibi ama bilmiyorum
Bol su için.
Kızartma vb gibi şeylerden uzak durun ayrıca bol meyve sebze tüketin kontrollü kilo almaya çalışın. Başka da çaresi yok.sadece su yeterli gelmiyor sanırım bende önerebileceğiniz başka birşey var mı ?
Kızartma vb gibi şeylerden uzak durun ayrıca bol meyve sebze tüketin kontrollü kilo almaya çalışın. Başka da çaresi yok.
Bende de aynı dert var.16+ 3 um ben de.Selulitler coştu.Bol su iciyorum,nemlendiriyorum,banyoda soguk su tutuyorum,yuruyorum,kilo da cok almadim ama yok.At kılı fırcaya baslıcam.Bi de hamile pilatesi.Acaba dogum sonrası hormonlar normale donunce azalir mi?
Doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin. Bende de vardı yani çok abartılı değildi fakat doğumdan sonra toparlandı.teşekkür ederim ne kadar dikkat etsekte kaçınılmaz son sanırım :)
At kılı fırça boyle bisey,Gratislerde falan var.Bi de Krautherhof krem var ben bunara basladım bakalım nolcakmerhaba :) sen benden daha azimliymişsin :) umarım doğumdan sonra azalır yoksa çok kötü AT KILI FIRÇA ne ?
Ayyy moral oldu bu.Ben de hormon seviyesi normale donunce toparlar diye dusunmustum.TesekkurlerDoğumdan sonra geçiyor merak etmeyin. Bende de vardı yani çok abartılı değildi fakat doğumdan sonra toparlandı.
Doğumdan sonra bol su içmeye devam ederseniz geçecektir. Şimdi hızlı kılo alımı yüzünden selülit çok normal. Hormonlar duzelince hepsi geçecek :)Ayyy moral oldu bu.Ben de hormon seviyesi normale donunce toparlar diye dusunmustum.Tesekkurler
Doğumdan sonra geçiyor merak etmeyin. Bende de vardı yani çok abartılı değildi fakat doğumdan sonra toparlandı.
At kılı fırça boyle bisey,Gratislerde falan var.Bi de Krautherhof krem var ben bunara basladım bakalım nolcakEki Görüntüle 2028130
Bu ürünün yani kremin gebelik boyunca kullanımı önerilmiyor , çok zaman geçmiş ama görüp almak isteyen olursa diye yazmak istedimAt kılı fırça boyle bisey,Gratislerde falan var.Bi de Krautherhof krem var ben bunara basladım bakalım nolcakEki Görüntüle 2028130