• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamılelıkte seker cıktı Dogumdan sonra da sekerım devam edıyor

Sanem0907

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
1.601
737
123
33
Kızlar hamılelıkte sekerım yuksektı ben duser zannettım ama dogumdan sonra kaldı hatta daha da zayıflafım seker yuzunden acaba emzırmeden sonra toparlarmıyım cok uzuluyorum benı goren herkes cok zayıflamıssın dıyor bıktım bu cumlelerden

Merhaba aceba ne yaptınız şuan şekeriniz nasıl ? Benimde son ayıma yaklaştık şeker baya yükseldi tansiyonda öyle sanırım insülin yazacaklar baya kötü durumdayım. Korkuyorumda bebeğe zararı var mı diye

Merhaba aceba ne yaptınız şuan şekeriniz nasıl ? Benimde son ayıma yaklaştık şeker baya yükseldi tansiyonda öyle sanırım insülin yazacaklar baya kötü durumdayım. Korkuyorumda bebeğe zararı var mı diye
Benımde hep yuksektı sekerım korkumdan ekmek pılav yıyemıyordum tatlı bırsey yıyemıyordum şükür bebegım etkılenmedi ama bende devam ettı malesef sekerım ac kalınca çok düşüyor hamur tarzı seyler yıyınce cıkıyor. Kalıcı oldu bende malesef

İnsülinin bebeğe hiç bir zararı yok korkunuz bunun içinse bende 6 haftalık hamileyim insülin kullanıyorum

Back