• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilelikte sarı akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seymamm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2019
416
206
53
35
Merhaba kızlar benim 8 haftalık hamileyim ve bu aralar sarı akıntım var çok endişelendim bilgisi olan yazsın lütfen dün doktora sordum. Normal dedi ama benim gibi olanlar varmi bu süreci nasıl geçirdiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏

3 hafta önce doktora söyledim bu ssbebten ötürü bana fitil ve krem verdi hala devam ediyor benim.

Benimde bir hafta oldu sürüyor size doktor bir şey demedi mi bu konutla ilgili
Tekrardan söyleyin rahatsız olursanız ya da doktordan memnun değilseniz başkasına gidin bana hem krem hem de fitil verdi.

Pazartesi gidince söylerim artık birde bana normal dedi senin doktorun öyle bir şey dedi mi
Benimki normal değildi canım aşırı rahatsız eden birşey sürekli ıslaklık vardı ve günde 4 Çamasır değiştiriyordum.

Merhaba kızlar benim 8 haftalık hamileyim ve bu aralar sarı akıntım var çok endişelendim bilgisi olan yazsın lütfen dün doktora sordum. Normal dedi ama benim gibi olanlar varmi bu süreci nasıl geçirdiniz yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 🙏
İnanın bu bazı doktorlardan nefret eder oldum, al bir cinste sana çatmış. Kızımda bnmde kötü kokulu akıntım vardı, çoktu. Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gitmiştim 3 lü test için o zamanlar. Girmişken de sorayım dedim, normal olur dedi(!) düşünebiliyor musun, kötü kokulu akıntı için.. Aynı gün yenibosnada özel bir hastaneye gittim, çünkü inanılmaz rahatsız ediciydi.. Dr enfeksiyon dedi, fitil verdi. Geçmezse tekrar gel dedi, fitili kullandım bitti ve geçti. Erken doğum olabilirmiş.. Sen doktorunu değiştir cnm, önemli bişey değildir inşallah..

İnanın bu bazı doktorlardan nefret eder oldum, al bir cinste sana çatmış. Kızımda bnmde kötü kokulu akıntım vardı, çoktu. Kanuni Sultan Süleyman hastanesine gitmiştim 3 lü test için o zamanlar. Girmişken de sorayım dedim, normal olur dedi(!) düşünebiliyor musun, kötü kokulu akıntı için.. Aynı gün yenibosnada özel bir hastaneye gittim, çünkü inanılmaz rahatsız ediciydi.. Dr enfeksiyon dedi, fitil verdi. Geçmezse tekrar gel dedi, fitili kullandım bitti ve geçti. Erken doğum olabilirmiş.. Sen doktorunu değiştir cnm, önemli bişey değildir inşallah..
İnanin al benden o kadar benim akıntım kokulu değil ama gene korkuyorum bebeğime bir şey olur diye zaten doktoru değiştirmeyi düşünüyorum

Zaten doktoru değiştirecem bitkim bu doktorlardan her biri Farklı telden çalıyor
Kızlar benım gecen ay adetim agrısız az az baslayıp sonra sancılı oldu. Kanamam arttı. Vajınamda hafıf yanma var dıye ıkı keredır fıtıl kullanıyorum. En son sarı akıntım geldı. Cok sasırdım. Yanma koku yok. Sızce hamıle olabılırmıyım?

İnanin al benden o kadar benim akıntım kokulu değil ama gene korkuyorum bebeğime bir şey olur diye zaten doktoru değiştirmeyi düşünüyorum
Gebelikte akıntı normal aslında cnm, ama rengi sarı olur, kötü kokulu olur, yeşil renk olur, değişiyor akıntıya göre.. Muhakkak değiştir, o dr da aynısını söylerse ok.

Hafif sarı ve kötü kokusuz gebeliğimi öğrenmeden önce benim de başlamıştı. Öğrendikten sonra da devam etti ama dediğim gibi ciddi koyu bir sarı değildi ama beyaz da değildi. Kokusu da yoktu. İlk doktor randevumda sordum. Gün içinde bol su iç baktın hiç faydası yok gel dedi. Dediğini yaptım şimdi az az yine akıntım var ama sarı değil. Ve akıntı miktarım azaldı. Bilmiyorum size de faydası olur mu ama söylemek istedim.

Hafif sarı ve kötü kokusuz gebeliğimi öğrenmeden önce benim de başlamıştı. Öğrendikten sonra da devam etti ama dediğim gibi ciddi koyu bir sarı değildi ama beyaz da değildi. Kokusu da yoktu. İlk doktor randevumda sordum. Gün içinde bol su iç baktın hiç faydası yok gel dedi. Dediğini yaptım şimdi az az yine akıntım var ama sarı değil. Ve akıntı miktarım azaldı. Bilmiyorum size de faydası olur mu ama söylemek istedim.
Teşekkür ederim canm benim de sarı ama kokusuz ben de bu durumdan rahatsız oldum

Mantar oluyor genelde içden gelen akıntı
Dışında da genelde yırtılma kaşıntı oluyor ama o yok sanırım hanilelikde sarı akıntı mantar deniliyor biliyorum bende öyleydi çok temiz tutman lağzım pamuk iç çamaşır hep su ile temizlenmek islak mendil kullanma

Back
X