Hamilelikte sac dökülmesi

gyulche

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2022
692
156
32
Merhabalar ben hamileyim ve hamile kalmadan once saclarim avuc avuc dokulmeye basladı ilk hamilelimde hamilelik donemime girmeden once yine boyle saclarim dökülmüstu sonra durdu fakat bebeyimi.kaybetim simdi yine saclarim dokuldu ve yine hamileyim.hayatimda hicbirzaman boyle saçlarim dokulmedi nezaman hamilelik surecine girdim dokulmeye basladi hamile kaldimi ogrenmeden once kan tahlili yaptirdim ve normal.cikti vitaminsizlikten olamaz çünkü jnekolok bana geblik oncesi vitamin ve minareler vermisti ayni zamanda gebelikte de kulanabilecegim benim gibi olan varmi acaba yazilarimda hata varsa af ola ben Bulgaristanliyim

Merhaba, kan sonuçlarınız iyi olduğuna göre bir de cildiyeye gidin. Kan tahlili iyi gelince cildiyeye yönlendiriyor doktorlar saç dökülmesi için. Stres kaynaklı da olabilir.

Merhaba, kan sonuçlarınız iyi olduğuna göre bir de cildiyeye gidin. Kan tahlili iyi gelince cildiyeye yönlendiriyor doktorlar saç dökülmesi için. Stres kaynaklı da olabilir.
Bilmiyorum cildiyeciye gidicektim ama hamile oldumu ogrendim icin gidemedim ben bulgaristanliyim ve egzaneden en pahali sac dokulmesini engeliyen şanpuanini aldim fakat 2 hafta oldu hep ayni en pahalindediysem egzanedeki en pahali olani

Bilmiyorum cildiyeciye gidicektim ama hamile oldumu ogrendim icin gidemedim ben bulgaristanliyim ve egzaneden en pahali sac dokulmesini engeliyen şanpuanini aldim fakat 2 hafta oldu hep ayni en pahalindediysem egzanedeki en pahali olani

Sebebini öğrenmeden ne kullansanız fayda etmez bence. Benimde çok dökülüyor, doktora gittim tahlillerim iyi çıktı ama cildiyeye gidemedim bir türlü. Hala dökülüyor, çünkü dökülme içten ya da ciltten kaynaklı bir durum, sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm mümkün olmuyor, örnek veriyorum miden ağrıyorken kas gevşetici kullanmak gibi bir şey bu

Sebebini öğrenmeden ne kullansanız fayda etmez bence. Benimde çok dökülüyor, doktora gittim tahlillerim iyi çıktı ama cildiyeye gidemedim bir türlü. Hala dökülüyor, çünkü dökülme içten ya da ciltten kaynaklı bir durum, sorunun ne olduğunu bilmeden çözüm mümkün olmuyor, örnek veriyorum miden ağrıyorken kas gevşetici kullanmak gibi bir şey bu
Cok dogru gitmeliyim ama ilac verirse diye korkuyorum hamileligim daha cok yeni de

Hamilelik sırasında olanı bilmiyorum ama doğumdan sonra benim saçlarım da avuç avuç dökülmüştü. Hamileyken saçlarım altın çağını yaşadı ama sonrasında 6 ay kadar felaketti. Doktor normal olduğunu söylemişti ve doktor tavsiyesiyle yanlışım yoksa galiba biotin takviyesi kullanmıştım. Zaten sonra kendiliğinden düzeldi

X