• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte saç boyatma

heroprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
108
1
46
Bursa
Benim sorum şu hamile kalmayı daha 3 gün önce düşünmeye başladık ve ben yarın saç boyatıcam hamile olup olmadığımıda bilmiyorum ama eğer hamile isem 2, 3, günlükken bi zarar olurmu hamilelikte saç boyamanın bir zararı varmı :18:

Canım henüz hamile değilsen boyaya bilirsin ama kuaförler gebeliğin ilk 3 ay boyamıyorlar benim yengem hamileliği boyunca hep röfle yaptırdı oğlu şimdi 4 yaşında akıl küpü :) inşallah bebeğine kavuşursun tez zamanda...

İlk 3 ay boyatılmasını doktorlar önermiyorlar. 3 ay bittikten sonra da organik/bitkisel boya ile boyatılmalı saçlar. Ve tabi oryal-amonyak gibi açıcılardan uzak durulması gerekiyor. Sarı saçlara bir süre veda etmek lazım :) ne olmaz ne olmaz :)

hamileliğin ilk zamanlarında benim doktorumda izin vermemişti, anca 6-7 ayda diplerine gelmeden organik boya yaptırdım ona izin verdi..diplerine gelmesini organikte olsa istemedi.

Bende saçımı tekrar tekrar boyatmamak için hamile kalmadan önce koyu kestaneye boyatmıştım.boyattıktan 2 ay sonra hamile kaldım. Şuan 6 haftalık hamileyim ve saçlarım çok güzel gözüküyor. Boya kimyasal olduğu için kana karışıyormuş o yüzden sakıncalı diyorlar ve bende riske atlamak için boyatmıyorum.tavsiyem koyu renk saça dönmek bakımlı gözükmek için ideal bir seçim.

Back