- 7 Eylül 2024
- 249
- 55
- Konu Sahibi emmasophia
Kızlar lütfen biri yazsın hamile olup da aylarca düzenli regl gören oldu mu aranızda yoksa efsane mı hamilelerin regl görmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de şu an bu durumdayım.Kızlar lütfen biri yazsın hamile olup da aylarca düzenli regl gören oldu mu aranızda yoksa efsane mı hamilelerin regl görmesi
Ben gördümKızlar lütfen biri yazsın hamile olup da aylarca düzenli regl gören oldu mu aranızda yoksa efsane mı hamilelerin regl görmesi
Nasıl mumkun degıl ben yasadım sureklıMümkün değil böyle bir şey gebeliğin başında yerleşme kanaması olabilir o da sadece pembe renkte az bi miktarda olur regl gibi yoğun olmaz hamilelikte kanama düşük falan olursa ancak öyle olur
Hamileyken yumurtlama olmaz regl olmamızın sebebi gebelik ihtimaline karşı rahim duvarının kalınlaşıp gebelik olmayınca da bu duvarın yıkılması ve vücuttan atılmasıdır hamileyken zaten bebek rahminizde oluyor her ay düzenli regl görmekteb bahsetmiş konu sahibi hamileyken ara sıra farklı sebeplerden kanama olabilir ama hamile olmayan biri gibi her ay normal regl kanaması görmezsinizNasıl mumkun degıl ben yasadım sureklı
Ben Bahsettıgın ız seylerı bılıyorumHamileyken yumurtlama olmaz regl olmamızın sebebi gebelik ihtimaline karşı rahim duvarının kalınlaşıp gebelik olmayınca da bu duvarın yıkılması ve vücuttan atılmasıdır hamileyken zaten bebek rahminizde oluyor her ay düzenli regl görmekteb bahsetmiş konu sahibi hamileyken ara sıra farklı sebeplerden kanama olabilir ama hamile olmayan biri gibi her ay normal regl kanaması görmezsiniz
Size gayet insan gibi cevap verdim sizin yaşadığınız şey regl olmak değil farklı bir şey saygısız cevap vermeyin kendi kendinize köpürmeyin önce doğru düzgün yazmayı ve okuduğunuzu anlamayı öğrenin size insan gibi cevap verdikçe saçmalıyorsunuz siz hamileliğinizde kanama yaşamış olabilirsiniz ben size değil konu sahibinin sorduğu soruya bilimsel olarak cevap verdim hamile olan bir insan rahim duvarı yıkılamayacağı için regl olamaz farklı kanamalar yaşamış olabilir bu sence ya da bencelik bir konu değilBen Bahsettıgın ız seylerı bılıyorum
Bomboş bıseyı savunmuyorum
Ben regl oluyordum
Hayal gormuyorum heralde
Şizofreni öykümde yok
Hamile olmaktan korkuyor ve düzenli regl olduğu halde hamile olduğunu mu düşünüyor ? Önceki konularını görmedim de benElla kullanmışsın regl olmuşsun, psikolojik olarak iyi değilseniz doktora gidip ikna olun sürekli aynı şeyleri konu açmayın bence.
Evet hatta üzerine 3 kez regl olmuş, ellanın yan etkilerini bilmeden kullanmış vs vs.Hamile olmaktan korkuyor ve düzenli regl olduğu halde hamile olduğunu mu düşünüyor ? Önceki konularını görmedim de ben
Ayy değişik yani ben de hamile ve ara kanama gibi bir şey yaşıyor diye düşündüm 3 kere regl olmuş önceki reglinden başlıyorlar saymaya nerdeyse 4 5 aylık hamile olması gerekir karnı şişer insanın yahuEvet hatta üzerine 3 kez regl olmuş, ellanın yan etkilerini bilmeden kullanmış vs vs.
İnsanlar gerçekten değişik konuyu açıp kayboluyor millet birbirine yükseliyor sonra
Hamileyken düzenli adet mi gördünüz gerçekten?Nasıl mumkun degıl ben yasadım sureklı
O kadar takip etmişsiniz neden insanlık edip bir cevap vermediniz ki o zaman yardim etseniz ne olurdu yaniEvet hatta üzerine 3 kez regl olmuş, ellanın yan etkilerini bilmeden kullanmış vs vs.
İnsanlar gerçekten değişik konuyu açıp kayboluyor millet birbirine yükseliyor sonra
İnsanlığımı yorumum üzerinden sorgulayacak durumun yok.O kadar takip etmişsiniz neden insanlık edip bir cevap vermediniz ki o zaman yardim etseniz ne olurdu yani
Olsa zaten güzelce yazardınız bu durumu yaşayan hamileler oldu mu diye sordum ben zaten.İnsanlığımı yorumum üzerinden sorgulayacak durumun yok.
Yardım olarak regl olmuşsun takıntılısın doktora gidip test yaptır ultrasona gir muayene ol diyorum. Telefondan muayene edebileceğim bir teknoloji gelişmedi.