• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte regl ve gebelik testi

thatsucks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
60
0
36
34
Ankara
Daha once de yazmistim buraya ben .. Iki ay adet kanamam oldu benim, 3. ayima 1 hafta var yaklasik. Dogum kontrol hapi kullaniyodum iliskiye girdim. Ardindan Norlevo aldim. Adet de oldum dedigim gibi ama iliskiden sonra oldugum ilk adette kanama cok azdi. Gebelik testi yaptim negatif cikti. Hala hamile olma sansim var mi ? Ustune gorme midir bu ?

norlevo zaten ertesı gun hapı canım zaten engellıyo norlevodan sonra ıse kanamada azlık çokluk yada ılgınclık olabılır normel ustune adet gormussun sonrada test negattıf cıkmıs sence ıhtımal varmı? yınede bı kafana takcaksan kan testı yaptır

Ya haklisin da idrarin cokelmesini bekleyin tam 4 damla filan diyordu testte, ben sanirim harfi harfine uygulayamadim testi. Eh, bi de Norlevo'yu 2 gun sonra filan aldim.

Ya haklisin da idrarin cokelmesini bekleyin tam 4 damla filan diyordu testte, ben sanirim harfi harfine uygulayamadim testi. Eh, bi de Norlevo'yu 2 gun sonra filan aldim.

bıde canım doğum kontrol hapı kullanmassın kafana taktın galıba canım sen bıraz ama bendede oldu norlevo kullandım ara kanamam oldu adetım oldu sonra ben kan testı yaptırdım tabı negatıf ıstersen kafana takıcaksan sende bı kan testı yaptır ıcıne boşalma olmusmuydu

Muhtemelen biraz da ondan, yani psikolojik. Yani umarim oyledir.

Ah, yo, bosalma olmadi.

boşalma olmadıysa nasıl hamıle kalıcaksın canım ? galıba su zevk suyu olayından suphelendın evet ondan kalınır ama yumurtlama gunun olursa anca oyle yoksa cok dusuk ıhtımal zaten ve doğum kontrol hapıyla ve norlevoyla sen bu ıhtımalı yok edıyosun norlevo cok guclu bır hap canım ve adet gormussun hemıdeeee 2 ay dusun yanı böyle bısey olsaydı kopkoyu çıkardı gebelik testınde :)

Aman yareppim :O Ama yumurtlama zamanimdiii! ah su korku beni oldurecek -.-

canım yersız korkular la anca kendıne zarar verırsın bak zevk suyu ıhtımalı okadar dusukı anlatamam ve zaten ılk ılıskıde hamıle kalmanda dusuk yanı hem doğum kontrol hapları bır korunma yontemı farkettıysen bıde ertesı gun hapı yanı dusun bukadar takma bu sekılde hamıle kalman ıhtımalı yok olamaz adet olmuşsun azlık çokluk norlevodan kaynaklanır canım ayrıcamda soyle dıyım testte kocaman tek cızgı var ıkı ayda bebegın kesesı gorunuyor normalde dusun artık

Dogru soyluyosun. Ya iste ne biliyim, karma havuzda hamile kaldi diye sanki cok kolaymis gibi geliyo hamile kalmak. Gerci bi de buraya bakiyorum herkes hamile kaalamamaktan muzdarip

Bu arada, cok tatlisin ^w^

Dogru soyluyosun. Ya iste ne biliyim, karma havuzda hamile kaldi diye sanki cok kolaymis gibi geliyo hamile kalmak. Gerci bi de buraya bakiyorum herkes hamile kaalamamaktan muzdarip

Bu arada, cok tatlisin ^w^

yok ya onlar sehır efsanelerı korkma kafana takma yersız korkular bu arada teşekkürlerrr efenim o sizin tatlılıgınız:49:

Back