• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte Regenesis max

Ne zamandır kullanıyorsunuz 5. Haftada başlattı bana doktor ama şimdi bıraktırdı 16. Haftadayım elenetal 2 kullanmamı söyledi
Ben de 5.haftada başladım, şu an devam ediyorum. İlaç firmaları ile sözleşmeleri var sanırım. Bir ondan bir ondan veriyorlar. Mesela benim doktorum özel hastanede, 3 arkadaş giriyoruz. Üçümüze de farklı takviyeler verdi, tahlillere göre mi anlamadım. Bu takviyenin yorumlarına baktım, hoşuma gitti. Sorgulamadım bende

Ben de 5.haftada başladım, şu an devam ediyorum. İlaç firmaları ile sözleşmeleri var sanırım. Bir ondan bir ondan veriyorlar. Mesela benim doktorum özel hastanede, 3 arkadaş giriyoruz. Üçümüze de farklı takviyeler verdi, tahlillere göre mi anlamadım. Bu takviyenin yorumlarına baktım, hoşuma gitti. Sorgulamadım bende
Teşekkür ederim cevapladığınız için 🙏

Yorumlarda ne var bilmiyorum bende bakmıştım kötü bişey görmedim. İlk hamile kalinca folik asit icinde bunu kullnmaya başladım doğuma kadar.emzirirkende kullandim bir süre ,Oceanin var imom, ikisininde içeriği aynı bilmiyorum ben hamilelik başında gittiğim doktor verdi sonra doktor değiştirdim ona da söyledim devam et dedi . kötü ne deniliyor?

Hoşuma.gitmedi diye okumuşum 😬

Back