Hamilelikte Rahim içi kanama

Canım benimde beklenen adete göre 1hafta geriden geliyor gebeliğim gec döllenme ve yumurtlama olmuştur dedi doktorum sıkma canını sakın.
Normalde 11haftada olmasi lazimken 10haftadayiz ama saglikliyiz cok şükür.
Sende bol bol dinlen iş falan yapma sakın bol bol su ic.
Bende kullanıyorum progestan gece 1 kere vajinadan. 1 kutu bitti 1kutu daha kullanıyorum bebegi guclendirsin diye dedi doktorum.
Inşallah hersey güzel olacak canım güzel düşün güzel olacak hersey insallah.

Canım benimde beklenen adete göre 1hafta geriden geliyor gebeliğim gec döllenme ve yumurtlama olmuştur dedi doktorum sıkma canını sakın.
Normalde 11haftada olmasi lazimken 10haftadayiz ama saglikliyiz cok şükür.
Sende bol bol dinlen iş falan yapma sakın bol bol su ic.
Bende kullanıyorum progestan gece 1 kere vajinadan. 1 kutu bitti 1kutu daha kullanıyorum bebegi guclendirsin diye dedi doktorum.
Inşallah hersey güzel olacak canım güzel düşün güzel olacak hersey insallah.
Insallah canim benim rabbim rizki varsa nasip eder artik bol bol dinlenip tutunsun diye dua etmekten baska sansim yok rabbim yardimcimiz olsun saglikli sihhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin

Insallah canim benim rabbim rizki varsa nasip eder artik bol bol dinlenip tutunsun diye dua etmekten baska sansim yok rabbim yardimcimiz olsun saglikli sihhatli dunyaya getirmeyi nasip etsin
Amin arkadaşım aminn inşallah.
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah.

Insallah canim benim amin guzel guzel haberler vermek ve almak dilegiyle rabbim seninde bebegini eline kucagina almayi nasip etsin saglikli sihhatli
Amin canim amin inşallah güzel haberlerini bekliyorum insallah.
Allah razi olsun amin inşallah Rabbim cümlesine sağ sağlıklı kavuşmak nasip etsin inşallah.

Mrb kızlar allah hepimize şifa bebelerimize sağlık versin 😁 7 haftalık hamileyim benimde 4 gün önce az bi kahve lekelenmem oldu dr a gittim hemen alttan bakmaya çalıştı ama ben çok kasıldığım için bakamadı enfeksiyona bağlı bi kanama var kalp atışı iyi diyip ilaç vermeden yolladı. Sonra akıntım biraz daha arttı ve iki defa peçeteye kırmızı kanama olarak geldi acile gittim bu sefer karından baktılar bebek iyi kanama her zmn düşük tehtididir diyip progestan ve enfeksiyon için fitil verdi. Dün ilaçları almaya başladım bu sabah hiç lekem gelmedi ama normal temiz akıntım da gelmedi. Biraz uzun oldu ama sorum şu ilacın etkisiyle kanama hemen durmuş olabilir mi bir de dr a kanama alanını sormayı unuttm o da bişi söylemedi sizce rahimde olsaydı ultrasonda görüp söyler miydi? :KK17:

Arkadaşlar merhaba.11 haftalik hamileyim ve dun ultrasonda doktorum rahimde bir kanama bolgesi tespit etti kesenin disinda ve progestan verdi.Aranizda bu sekilde rahim icinde kanamasi olup ilerleyen zamanda gecen ve bebegini saglikla kucagina alan varsa moral olmasi adina yazabilir mi.Bundan onceki bebegimi 6 haftalikken kalbi durdugu icin kaybetmistim.Oyuzden inanilmaz korkuyorum.Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Benim de ayni haftada 5 cm boyutunda kanama alanım vardı giderek küçüldü ve yok oldu çok şükür oğluşum sağlıkla geldi dünyamıza :) sizinki de gelir inşallah

Arkadaşlar merhaba.11 haftalik hamileyim ve dun ultrasonda doktorum rahimde bir kanama bolgesi tespit etti kesenin disinda ve progestan verdi.Aranizda bu sekilde rahim icinde kanamasi olup ilerleyen zamanda gecen ve bebegini saglikla kucagina alan varsa moral olmasi adina yazabilir mi.Bundan onceki bebegimi 6 haftalikken kalbi durdugu icin kaybetmistim.Oyuzden inanilmaz korkuyorum.Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Ben de şuan 9+1 haftalık hamileyim miyomum varmış 8 cm iki gün önce şiddetli kanamayla hastaneye gittim iki gün yattım . Kanamayı gördüğüm an gözyaşlarım başladı aralıksız kanamam durana kadar devam etti. Elimde değil . Bunun yanında şiddetli ağrılarim da var. Amma ve lakin biliyorum ki olanda hayır vardır.her ne yaşıyorsak en mükemmel haliyle yaşıyoruz olan her şey mükemmeldir. Bunu size sanciyla kivranirken yazıyorum gözlerim 70 yaşında nineler gibi kocaman torbaları var. İçim burkuluyor ruhum acı çekiyor ama hayırlısı diyorum Rabbim sen bana bu acıyı yaşatma diyorum . Meleğime de dayan diyorum. Hiç sorunu olmayıp düşük yaşayanlar var yoğun kanamayla sağlıklı doğum yapanlar da var. Dile kolay bunu yaşayarak bilenlerdenim elbette umudumuz dualarımız hiç bitmicek ama olumsuz ihtimalin olduğunu da göz ardı etmicez. Rabbim meleklerini kaybedenlere sabır versin bizlere de saglikla sıhhatle meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin .:dua:

Benim de ortalama 20.haftamda olmuştu doktor söylemişti hiçbir lekelenmem de yoktu.Sizin gibi bir de düşüğüm vardı ben de bayağı korkmuştum progestanı kullandım ve kontrolümde her şey yolunda olduğunu söylemişti yani geçmişti..Sağlıkla kavuşun..

Gecmis olsun bende 12. Haftada ogrendim normalde kanamam yoktu usgde gorunuyordu kanama alani sonradan kendisi kayboldu progestan ile simdi 7 aylik oglum yeni uyuttum bol su icip dinlen kendini yoracak hic bir agir is yapmamaya ozen goster saglikla gelsin kuzucuk

Benim de ortalama 20.haftamda olmuştu doktor söylemişti hiçbir lekelenmem de yoktu.Sizin gibi bir de düşüğüm vardı ben de bayağı korkmuştum progestanı kullandım ve kontrolümde her şey yolunda olduğunu söylemişti yani geçmişti..Sağlıkla kavuşun..
Amin insallah

Gecmis olsun bende 12. Haftada ogrendim normalde kanamam yoktu usgde gorunuyordu kanama alani sonradan kendisi kayboldu progestan ile simdi 7 aylik oglum yeni uyuttum bol su icip dinlen kendini yoracak hic bir agir is yapmamaya ozen goster saglikla gelsin kuzucuk
Tesekkur ederim amin cumlemizinkini Rabbim bizlere bagislasin🙏🏻

T
Tesekkur ederimm

Aynı durum bende de var 8 haftalıkken başladı kanamam bugüne kadar kahverengiye dönerek devam etti. Ben de çok korkuyorum ve sürekli yatıyorum kanama alanım 2,5 cm 😔

Back