- 23 Nisan 2018
- 25
- 3
- 32
-
- Konu Sahibi Merakliyimkii
Keseyi görüp kalp atışını duydun mu herşey yolunda mı?Merhaba arkadaslar ilk hamile olduhumu ogrendigimde progesteron degerim 29du sonra 21 e simdide 15 e dusmus.ama beta hcg 2 gunde 1, 2 katina cikmaya devam ediyo 5 +3 teyim su an 12865 beta degerim. Sizce progesteron bu dususu kimyasal gebelik gostergesi mi ?aranizda yasayan var mi
5’te kese görülür sadece. Genelde 6ncı haftada duyuluyor.Yarin gitcem insAllah kontrole. Benim bi sikintim yok su an kanama agri vs. Gibi. Bide en erken 5. Haftadaa kalp atisi duyulur mu
Evet bhcg düzenli yükseliyorsa ve kese-bebek görüldü, kalp atışı duyulduysa önemli değil. Sonradan da yükselebilir. Ama doktorun progestana başlamalıydı.Bugun gittim. Keseyi gorduk. Doktorum progesteronun dusmesi icin onemli degil, stres yapma dedi
Bu arada 30+3teyiz. Doguma var daha :) bosuna kendimi strese sokmusumKorkmayin benim de oyle oldu. Belli bir haftadan sonra yukselmeye basliyor. Onemli olan beta degerinizin duzenli artmasi ve ultrason degerleri
Sağolun cevabınız için Allah sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin evladınızıKorkmayin benim de oyle oldu. Belli bir haftadan sonra yukselmeye basliyor. Onemli olan beta degerinizin duzenli artmasi ve ultrason degerleri
Rabbim size de hayirla saglikla kucaginiza almayi nasip etsinSağolun cevabınız için Allah sağ Salim kucağınıza almak nasip etsin evladınızı
Bana doktor progesteron verdi beta da düzenli arttı ve 10 gün sonra kalp atışlarını duyduk.
Merhaba bende ayrı durumdayım sonradan peogesteran kullndınız mı geçmiş konu ama yanıtlarsanız seviniriimMerhaba arkadaslar ilk hamile olduhumu ogrendigimde progesteron degerim 29du sonra 21 e simdide 15 e dusmus.ama beta hcg 2 gunde 1, 2 katina cikmaya devam ediyo 5 +3 teyim su an 12865 beta degerim. Sizce progesteron bu dususu kimyasal gebelik gostergesi mi ?aranizda yasayan var mi