• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamilelikte progestan !!!!!! acil!!!!

mrb arkadaşlar 22 haftalık hamileyim ve ara kanamalar yüzünden progestan 200 mg günde 2 tane kullanıyorum kafamı karıştıran 5. aydan sonra bi faydası yok dedi doktorum bırakabilirsin dedi ama ben korkumdan bırakamıyorum..Kimler ne kadar kullandı progestan ve bi zararı var mı??
Ben de hafifi kanama oldu, bebeğin eşi rahim ağzına yaklaştı diye doktorum 12 kutu verdi, tekrar et demedi, progestan hamilelik hormonunu yükseldiyor bildiğim kadarıyla, bir zararı olacğaını düşünmüyorum, düşük önleyici oalrakta veriyor doktorlar.

Ben bu haftasonu kalp atislarini duyacaktim.. Dun is yerinde peceteyle silince gorulecek sekilde kanamam oldugunu gordum. Doktora gittim. Progestan verdi. :( On gun hic kalkmadan yatacaksin dedi. Cok korkuyorum lavaboya giderken, su almaya giderken dahi korkuyorum. Allahim almasin bebegimi benden insallah. Guzel anneler bana da dua eder misiniz? :(

canım bendede olmuştu, progestanı bitene kadar kullandım, hiç kalkmadan yattım, suyumu bile yanıma alıp... ve çok sükür atlattık.. allah sanada tez zamanda saglık versın..allah esırgesın bebegınıde senıde...

Ben bu haftasonu kalp atislarini duyacaktim.. Dun is yerinde peceteyle silince gorulecek sekilde kanamam oldugunu gordum. Doktora gittim. Progestan verdi. :KK43: On gun hic kalkmadan yatacaksin dedi. Cok korkuyorum lavaboya giderken, su almaya giderken dahi korkuyorum. Allahim almasin bebegimi benden insallah. Guzel anneler bana da dua eder misiniz? :KK43:

Ben bu haftasonu kalp atislarini duyacaktim.. Dun is yerinde peceteyle silince gorulecek sekilde kanamam oldugunu gordum. Doktora gittim. Progestan verdi. :KK43: On gun hic kalkmadan yatacaksin dedi. Cok korkuyorum lavaboya giderken, su almaya giderken dahi korkuyorum. Allahim almasin bebegimi benden insallah. Guzel anneler bana da dua eder misiniz? :KK43:
Bende de olmuştu kahverengi lekelenme seklinde 12 haftayı atlatinca düşük riski azalıyor bende progestan kullanmıştım kalbini ferah tut

canım bendede olmuştu, progestanı bitene kadar kullandım, hiç kalkmadan yattım, suyumu bile yanıma alıp... ve çok sükür atlattık.. allah sanada tez zamanda saglık versın..allah esırgesın bebegınıde senıde...

Amin cok tesekkur ederim..

Bende de olmuştu kahverengi lekelenme seklinde 12 haftayı atlatinca düşük riski azalıyor bende progestan kullanmıştım kalbini ferah tut

Insallah gecer cok tesekkurler..

mrb arkadaşlar 22 haftalık hamileyim ve ara kanamalar yüzünden progestan 200 mg günde 2 tane kullanıyorum kafamı karıştıran 5. aydan sonra bi faydası yok dedi doktorum bırakabilirsin dedi ama ben korkumdan bırakamıyorum..Kimler ne kadar kullandı progestan ve bi zararı var mı??
Merhaba; benim ilk bebeğim düştüğü için ilk 3 ay 12 haftalık olana kadar 100 mg günde 3 defa aldım 12 haftadan sonra kestik. Ama şikayetim olmasaydı belki daha erken keserdi belimde ağrı vardı 3 ay sürdü devam ettik o yüzden.
Ama etkisi yok diye bir şey yok benim arkadaşım sonuna kadar kullandı kasıklarında ağrı vardı . Bu ilaç kasık ağrılarını da durduruyor ve erken doğum riskinide ortadan kaldırdığı için veriliyor diye biliyorum ..

Stres yapmayın derim iyi düşünün benimde düşük riskim var yatıyorum 1 haftadır bende de az leke oluyodu kese de net görünmeyince doktor düşük riskin var dedi progestan kullanıyorum iyi geldi çok şükür hiç ihmal etmeyin ilaci tabi takdir Allah'ın dua edin guzel düşünün insallah bebeklerimz iyidir.

Stres yapmayın derim iyi düşünün benimde düşük riskim var yatıyorum 1 haftadır bende de az leke oluyodu kese de net görünmeyince doktor düşük riskin var dedi progestan kullanıyorum iyi geldi çok şükür hiç ihmal etmeyin ilaci tabi takdir Allah'ın dua edin guzel düşünün insallah bebeklerimz iyidir.

Benim kese var ama cok kucuk daha dedi.. Insallah iyidir bebisler. Size dua edecegim.

Back
X