maşaallah tam sevilcek aylardainşallah tadarım bende
sağol cnm. ben 9 ay uğraştım. sonra doktora gittim. muayenede bir sorun görünmüyor dedi. eşimin sperm testide yapıldı. ondada sorun yoktu. o ay ki yumurtlama günlerimi söyledi ara vermeden 3 gün..aynen dediğim gibi altta ol yerinden kalkma bir süre dedi. 3 gün aynen dediklerini yaptım ve o ay hamile kaldım rabbime şükürler olsun. inşallah sende bu sevinci yaşarsın.
kızlar sizlere hayırlı geceler yine görüşürüz inşallah
aynen psikoloji çok önemli demişti banada. sakın olmuyor diye moralini bozma herşeyi oluruna bırak demişti. gerçekten etkiliyor stres.
kızlar sizlere hayırlı geceler yine görüşürüz inşallah
cümlemizinkini inşallah. benim bir arkadaşımın da olmuyor 2 yıllık evli. kendi muayenesinde bir sorun çıkmamıştı. sonra sperm testinde eşinde olduğu anlaşıldı tüm sorunun. şimdi ilaç tedavisi görüyor eşi. neyap ne et ikna etyerimseniben
aman sorma gitsin benimkide aynı. allahtan oda çok bebeğimiz olsun istiyorduda test meselesinde bir sorun olmadı hemen yaptırdı.
:kedi:hakikatten ya o nerde
inşallah yoktur cnm öyle bişey sen gönlünü ferah tut yinede. nerde oturduğun yazmyıor ama şayet istanbuldaysan doğan hastanesinde yapılıyor en üst katta :)) yolunu oralara falan düşürsen birlikteyken bigün ne bileyim aklıma bu geldiCADIARZU