- 20 Nisan 2022
- 4
- 0
- 28
Yani şuan agrim yok eskisi değerlerim de düzeldi sayılır ama doktor eriyen kemik geri gelmez var olanı guclendirirsin demistiYani siz bu durumu 3 yıldır mi cekiyosunuz o kadar uzun yıllar mi alıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yani şuan agrim yok eskisi değerlerim de düzeldi sayılır ama doktor eriyen kemik geri gelmez var olanı guclendirirsin demistiYani siz bu durumu 3 yıldır mi cekiyosunuz o kadar uzun yıllar mi alıyor
Bana da doktor 4 -5 yıl sonra bebek dusunursen kemiklerine bakririp ona gore plan yapmalisin demisti. Peki sizin yasadiklarinizin uzerinden baya gecmis.. sizde kalici bir hasar biraktimi.. durus bozuklugu hareket esneklik kisitliligi gibi.. ben de 3 kirik var.. omuzlarim yuvarlaniyo one dogru .. siz boyle seyler yasadiniz miBi de şimdi 3 yıla düzelir asıl sıkıntı menopoz sonrası olur dedi
İkinci çocuğu istiyorum ama doktor 4 kırdığın var bisey diyemem demişti
30 yaşına kadar da kemikler daha çabuk kendini toparlar dedi öyle muallaktayim bnde
Benim de az bisey kamburluk oldu zaten yapımda vardı ama az da olsa arttı bi de uzun süre iş yaparsam özellikle eğik dursam sirtimin ust tarafına bıçak saplanmış gibi bi agri oluyorBana da doktor 4 -5 yıl sonra bebek dusunursen kemiklerine bakririp ona gore plan yapmalisin demisti. Peki sizin yasadiklarinizin uzerinden baya gecmis.. sizde kalici bir hasar biraktimi.. durus bozuklugu hareket esneklik kisitliligi gibi.. ben de 3 kirik var.. omuzlarim yuvarlaniyo one dogru .. siz boyle seyler yasadiniz mi
Merhaba size bir şey sormak istiyorum dönüş yapabilir misiniz?Bnde 2019 Eylül de doğum yaptım ve doğumdan 2 ay sonra merdiven dahi çıkamayacak halde hastaneye gitti 4 kırık vardı bnde de -3.7 skor la kalsiyum kullandım bi ay endokrin doktoru bebeğim 3 aylikti sutten kesmemiş söyledi ama genel cerrahi ve fizik gerek yok 6 aya kadar vitamin emer senden en fazla sonra düzelir dediler bnde kesmedim sadece d vit ve mumiyo kullandım suan skorum -1.4 e geriledi hala çok zorlayamiyorim ve bi darbe alırsam kırılacak gibi sirtim bnde 2.cocuga cesaret edemiyorum