• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilelikte öksürük ve boğaz ağrısı

incicinar16

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2018
137
56
18
35
Selam kızlar 10 haftalık hamileyim çok öksürüyom boğazım ağrıyor ballı süt ıhlamur limon suyu portakal ne içtiysem olmadı ve sabah öğlen iştahsızım sadece akşamları hamurişi kızartma türü şeyler yiyorum 2 ayda 5 kilo aldım normalmi bu sizdede oldumu böyle

Canm nane limon ic yumusatir icini. Bana dr um ihlamuru 1 cay bardagndan fazla onermiyordu. Kusburnu da icebilirsin. Sirkeli suyla gargara yap 😉
Kilo alimin biraz hizli bence. Ilk 5 ay 1 kilo almistim ben sadece. 5.aydan sonra kilo almaya baslarsin zaten. Ilk aylar bu kadar yuklenmemende fayda var. Dogumdan sonrasi icin 😉😊😊

Canm nane limon ic yumusatir icini. Bana dr um ihlamuru 1 cay bardagndan fazla onermiyordu. Kusburnu da icebilirsin. Sirkeli suyla gargara yap 😉
Kilo alimin biraz hizli bence. Ilk 5 ay 1 kilo almistim ben sadece. 5.aydan sonra kilo almaya baslarsin zaten. Ilk aylar bu kadar yuklenmemende fayda var. Dogumdan sonrasi icin 😉😊😊
Tamam teşekkür ederim 😊

Selam kızlar 10 haftalık hamileyim çok öksürüyom boğazım ağrıyor ballı süt ıhlamur limon suyu portakal ne içtiysem olmadı ve sabah öğlen iştahsızım sadece akşamları hamurişi kızartma türü şeyler yiyorum 2 ayda 5 kilo aldım normalmi bu sizdede oldumu böyle
Baya hizli.giris.yapmissin masallah ben 6 kilo.aldım.doktorum parcalicak.cok.kilo.aldim.diye biraz karbonhidrat hamur isi.ekmegi.kis bogaz icin ev yapimi havuc nar portakal.limon suyu kivi ananas yani c vitamini iki.cay.kasifi.zencefil bal karisimi gunde.bir.kez zeytinyagi kahvaltida ekmekle yapabilirsin bol.su ben o şekilde yapmistim.gecmis olsun

Back
X